Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ! 13 χρόνια συμπληρώνονται από τη δολοφονία του ΗΡΩΑ Αστυν Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη

13 χρόνια συμπληρώνονται από τη δολοφονία του Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη


Police-Voice blog ➤
Μνημόσυνο στο ίδιο σημείο της δολοφονίας του συναδέλφου Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη  διοργανώνεται ως ελάχιστος φόρος τιμής από το ΣΕΦΕΑΑ και το Α.Τ. Κηφισιάς για τα 13 χρόνια από τη “μαύρη” πρωτοχρονιά της αστυνομίας…
  Δεκατρία χρόνια πέρασαν από τη μέρα που ο νέος τότε Ειδικός Φρουρός Χαράλαμπος Αμανατίδης, αρνήθηκε να παραδώσει αμαχητή τον οπλισμό του και να δεχθεί καταιγισμό πυρών από άνανδρους ασύλληπτους ακόμη  εγκληματίες.
Η μνήμη του θανάτου του Χαράλαμπου Αμανατίδη παραδίδει στους νεώτερους τα μεγαλύτερα μαθήματα αυτοθυσίας και υπηρεσιακής ευσυνειδησίας, χαρακτηριστικά που λειτουργούν  ως φωτοδότες στο πάντοτε σκοτεινό κακοτράχαλο και γεμάτο απρόοπτα,  δρόμο των Ειδικών Φρουρών απέναντι στα αδηφάγα εγκληματικά τέρατα.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης το Σωματείο Ειδικών Φρουρών την Κυριακή 31/12/2017 και ώρα 11:00 π.μ θα παραστεί στη συμβολή των οδών Θήρας και Καρπάθου στην Κηφισιά, σημείο της δολοφονίας του Συναδέλφου διοργανώνοντας  και συμμετέχοντας στο μνημόσυνο που θα τελεστεί για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του.
Ευχόμαστε ο φάρος του θανάτου του Χαράλαμπου Αμανατίδη να φωτίζει την ψυχή και το μυαλό όλων των υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία ώστε να αποφεύγουν τους σκοπέλους στον ωκεανό του εγκλήματος.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γενικός Γραμματέας
Ντούμας Βασίλειος                                                                   Μαυροειδάκος Ευστράτιος
 

 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου