Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΑΙΣΧΟΣ! Άγνωστοι έκλεψαν και πάλι το Θείο Βρέφος από τη φάτνη τη Λάρισας!

ΑΙΣΧΟΣ! Άγνωστοι έκλεψαν και πάλι το Θείο Βρέφος από τη φάτνη τη Λάρισας!


Police-Voice blog ➤
Η περίοδος των Χριστουγέννων έγινε… Μεγάλη Παρασκευή για το νεογέννητο Ιησού στη Λάρισα! Μετά την πυρκαγιά που κατέστρεψε την φάτνη στην κεντρική πλατεία της πόλης και την κλοπή του ομοιώματός του όταν αποκαταστάθηκε η σκηνή της Γέννησης, άγνωστοι έκλεψαν ξανά το «Θείο Βρέφος»!
Η δεύτερη κλοπή της κούκλας που αναπαριστά το «Θείο Βρέφος» μέσα σε λίγες ημέρες, προκάλεσε αίσθηση στους κατοίκους οι οποίοι πήγαν το πρωί της Παρασκευής τα παιδιά τους να δουν από κοντά τη φάτνη που βρίσκεται κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για “δουλειά” του ίδιου που είχε κλέψει το πρώτο ομοίωμα, ανήμερα των Χριστουγέννων.
Τα ομοιώματα είχαν κατασκευαστεί από τον Δημοτικό Κουκλοθίασο «Τιριτόμπα» με τη συμμετοχή εθελοντών, μετά την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στις αρχές Δεκεμβρίου και είχε καταστρέψει ολοσχερώς τη φάτνη και τα αρχικά ομοιώματα.
Μετά τη νέα κλοπή, που αγγίζει τα όρια της… μανίας, ο Δήμος ξεκίνησε διεργασίες για μια ακόμη αντικατάσταση του «Θείου Βρέφους» με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα μείνει στη θέση του!
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου