Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017

Στη φυλακή δύο Αλβανοι για το μαχαίρωμα στη Μεσαρά Κρίθηκαν προφυλακιστέοι

Στη φυλακή δύο Αλβανοι για το μαχαίρωμα στη Μεσαρά Κρίθηκαν προφυλακιστέοι


Police-Voice blog ➤

Tο αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης μεταξύ Αλβανών, με δύο άτομα να καταλήγουν στο νοσοκομείο

Το δρόμο της φυλακής πήραν δύο εκ των τριών κατηγορουμένων για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην περιοχή της Μεσαράς, μεταξύ Αλβανών, με δύο άτομα να καταλήγουν στο νοσοκομείο.


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 42χρονος, ο οποίος και μαχαίρωσε τους δύο ομοεθνείς του, 24 και 22 ετών, αλλά και ο 24χρονος.

Ο τρίτος της παρέας, ο οποίος είναι και αδερφός του βασικού κατηγορούμενου, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 
Όπως υποστήριξαν στις απολογίες τους, οι δύο τραυματίες τους είχαν προκαλέσει φραστικά, εξαπολύοντας ύβρεις εναντίον τους και εκείνοι από την πλευρά τους προσπάθησαν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και τις οικογένειες τους.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης όταν δύο παρέες Αλβανών λογομάχησαν, με αποτέλεσμα ο 42χρονος να τραυματίσει με μαχαίρι έναν 24χρονο και έναν 22χρονο ομοεθνή του.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ενώ λίγο αργότερα στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Μάλιστα ο 24χρονος εξακολουθεί και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, με μαχαιριές στην πλάτη.

Πηγή: cretapost.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου