Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ ! AΓΡΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΓΡΟΘΙΕΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ ! AΓΡΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ  ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΓΡΟΘΙΕΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ  ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


Police-Voice blog ➤
Με τραύματα και μώλωπες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο νεοσύλλεκτοι φαντάροι στη Σπάρτη οι οποίοι ύστερα από την καθιερωμένη τους έξοδο από τη μονάδα τους, κατευθύνονταν στο ΚΕΕΜ Σπάρτης και γρονθοκοπήθηκαν από ομάδα Αλβανών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αλβανοί επιτέθηκαν στα καλά καθούμενα στους νεοσύλλεκτους φαντάρους με σιδερογροθιές. Οι Αλβανοί προσήχθησαν στην Ασφάλεια Σπαρτης, ωστόσο η αστυνομία του Τόσκα κρύβει το συμβάν.
Αλήθεια, ο κύριος Καμμένος είναι ενήμερος; θα επέμβει;
Καμμένε, αναάλαβε τις ευθύνες σου. Εδώ-ξέχωρα από τις αντιπαραθέσεις-θέλει ανδρισμό.
Στο Αστυνομικό Μέγαρο έχει μεταβεί διμοιρία στρατονόμων που λαμβάνει μέρος στις ανακρίσεις.


ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΩΤΕΡΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ 22.25 ωρα 3/12/17 


Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών και φαντάρων στο κέντρο της Σπάρτης!

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών -υπηκόων Αλβανίας- και Ελλήνων φαντάρων, σημειώθηκε πριν από περίπου μία ώρα (βράδυ Κυριακής 3/12) στο κέντρο της Σπάρτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του "Λακωνικού Τύπου",  ο καβγάς μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ωστόσο οι αλλοδαποί φέρονται να προξένησαν ελαφρούς τραυματισμούς σε έναν ή δύο φαντάρους. Άμεση και καθοριστική ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας Σπάρτης, καθώς ισχυρή δύναμη αστυνομικών ανέλαβε δράση και τερμάτισε το επεισόδιο, αποσοβώντας τα πολύ χειρότερα...

Φωτο αρχείου   http://lakonikos.gr/epikairothta
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

14 σχόλια:


  1. Να καλέσει αμέσως τους Αλβανούς στο Μαξίμου ο Τσίπρας παρουσία του Καμμένου και του Τόσκα και να τους δώσουν τα Εύσημα…

    Αυτοί είναι Ικανοί να αφήσουν ελεύθερους τους Κατσαπλιάδες και να τιμωρήσουν τους στρατιώτες μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνες,πρεπει να τελειωνουμε με τα αλβανα, τσακιστετους,μονο ζημια ειναι οτι κιαν κανουν,ειναι ανεπιθύμητοι.δρομο και προσοχη,οταν φευγουν κλεβουν οτι βρουν μπροστα τους,δεν τους εχετε μαθει ακομα,ελεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τωρα τελευταια συμβαινουν πολλα τετοια η αντρακλες της χρυσης αυγης που ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι;;!! Αυτοι που τα βαζουν με παιδια κ γυναικες!!!! Χαχα εγιναν λαγοι!!! Αλλα η Ελληνικη κυβερνηση πρεπει να επεμβει..

      Διαγραφή
    2. οπα ρε φιλε αμα βγενουν ειναι δολοφωνοι τωρα τους αναζητουμε καλιτερα ετσι για να καταλαβετε ποσο μαλακες ειστε που ψηφησατε τα σκατα δυο φορες αριστεροι του κωλου.

      Διαγραφή
    3. γιατι να εμπλακουν ρε μαγκα για να λες μετα κλειστε τους μεσα να μας πηδηξουν ολοι μας αξιζει

      Διαγραφή
    4. Μπραβω ετσι ειναι!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Που ειναι να εμπλακου του Ρουβικωνα οι ψευτο μαγκες , ολο μαγκια κλανια και κολοχαρτακια πετανε , αντε να κανουν μια πορεια εκει στα αλβανα ;;;;; εαν πανε τα παιδια τις Χρυσης Αυγης θα γινει καμια πορεια αντιφασιστικη .......

      Διαγραφή
  4. Κάτι ήξερε ο Καρανικας που δε πήγε φαντάρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θεμα ειναι πως αρχισε?Γιατι αν εγινε απροκλιτα τοτε καπου αποσκοπουν κ θελουν ευνουχισμα.Αν ομως βγηκαν τα φανταρια κ καβλαντιζαν ξενες γκομενες κ αδερφες ασεβαστα τοτε η επιθεση μου ακουγεται λογικη ασχετα εθνικοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαντάροι μας μπόλικοι στο στρατόπεδο..να εξαφανίσουν τους αλβανούς απο τον ορίζοντα της περιοχής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλβανοί φαντάροι (Ελληνοποιημένοι) ήταν με Αλβανούς πολίτες (κοπριτες) και τσακωθηκαν για ενα νεράντζι που κλώτσησε ένας φαντάρος και πέτυχε κατα λάθος έναν πολίτη Αλβανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άχρηστοι, ανεύθυνοι, κάντε τη Μακρόνησο Guantanamo 051115 B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟ η ΜΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ??? ΟΣΟΥΣ ΤΣΙΠΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΚΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΤΙΜΩΡΙΑ , ΑΥΤΗΝ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή