Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ του CNN για την Ελλάδα: Το ισλαμικό σχέδιο «κατάληψης» της χώρας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ του CNN για την Ελλάδα: Το ισλαμικό σχέδιο «κατάληψης» της χώρας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Police-Voice blog ➤
Του Κίμωνα Χαραλάμπους.
Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ του CNN δείχνει πως η Αθήνα, χάρη στην πολιτική ανοιχτών συνόρων της κυβέρνησης, έχει μετατραπεί σε άντρο ισλαμιστών, οι οποίοι έχουν ξεφυτρώσει σε κάθε σημείο όπου υπάρχουν μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες και τους ξεσηκώνουν.Η δημοσιογραφική έρευνα εντόπισε «ίχνη» ακραίου, όπως το ονομάζει, Ισλάμ στην Αθήνα…
μεταξύ άλλων, σε βιντεοσκοπημένο φανατικό κήρυγμα -το οποίο και παρουσιάζει- ενός ιμάμη που υποδαύλιζε το μίσος σε άτυπα τζαμιά στο Μενίδι και το Αιγάλεω!
Μάλιστα όπως θα δείτε στο 7.28 του πρώτου βίντεο καλεί τους μουσουλμάνους να ξυπνήσουν και να ξεσηκωθούν μέσα στην Ελλάδα.
Μπορεί ο συγκεκριμένος ιμάμης να απελάθηκε, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ που θα παρακολουθήσετε, υπάρχουν μιμητές του.
Γίνεται αναφορά ακόμα και σε «φιλία» μέσω facebook μιας μουσουλμάνας που δηλώνει την Αθήνα ως τόπο διαμονής με έναν γνωστό βρετανό στρατολογητή του ISIS.
Υπάρχουν δε καταγγελίες για «συμβόλαια» χιλιάδων ευρώ με τα οποία επιχειρείται να παραπλανηθούν παράτυποι ανήλικοι μετανάστες, προκειμένου να ενταχθούν στον ISIS.
Στο βίντεο ακόμα και πρόσφυγες καταγγέλλουν την κυβερνητική πολιτική του «μπάτε σκύλοι αλέστε».
Βέβαια επιχειρείται να παρουσιαστεί η μουσουλμανική θρησκεία ως θρησκεία της αγάπης και πως όλα αυτά είναι απλά μια ακραία συμπεριφορά.
Σίγουρα υπάρχουν φιλήσυχοι μουσουλμάνοι, οι οποίοι ξεχωρίζουν στο ρεπορτάζ. Πάρα ταύτα, στο Κοράνι υπάρχουν εδάφια που προτρέπουν ξεκάθαρα σε μίσος και εγκλήματα, όπως θα δείτε στο δεύτερο βίντεο.
Τέλος, δεν αποκλείεται, ο κίνδυνος του «ακραίου Ισλάμ» να χρησιμοποιηθεί, προκειμένου οι Έλληνες να αποδεχθούν ως εναλλακτική λύση την περιβόητη «ειρηνική ενσωμάτωση» των δεκάδων χιλιάδων μουσουλμάνων στην κοινωνία.
Κατά αυτόν τον τρόπο η χώρα ίσως γλυτώσει, προσωρινά, την όποια επίθεση από τον ISIS, ωστόσο η Ελλάδα θα μετατραπεί σταδιακά από ελληνοχριστιανική χώρα σε πολυπολιτισμικό «μαντρί» ισλαμικής απόχρωσης, δεδομένου ότι οι μουσουλμάνοι γεννούν μαζικά ακόμα και σε περιόδους κρίσης.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου