Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Σε κρύπτη κάτω από το κάθισμα χώρεσαν 20 κιλά χασίς...Στην επιχείρηση συμμετείχαν και άντρες της

Σε κρύπτη κάτω από το κάθισμα χώρεσαν 20 κιλά χασίς..


Police-Voice blog ➤

Στην επιχείρηση συμμετείχαν και άντρες της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και των τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και Νεστορίου

Φύλλο και φτερό, στην κυριολεξία, έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών το όχημα το οποίο οδηγούσε ένας νεαρός ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών στη Δυτική Μακεδονία, όταν το ακινητοποίησαν με οργανωμένη επιχείρηση σε μια περιοχή της Καστοριάς για να το ερευνήσουν.


Ήταν, μάλιστα, τόσο σίγουροι ότι θα ανακάλυπταν επιβαρυντικά στοιχεία για τον 27χρονο Έλληνα, ώστε στην επιχείρηση συμμετείχαν και άνδρες της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και των τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και Νεστορίου. Μετά από ώρες έρευνας στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, ανακάλυψαν τελικά την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού.

Στο εσωτερικό της, οι αστυνομικοί βρήκαν έναν ταξιδιωτικό σάκο που περιείχε 37 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 20 κιλών και 15 γραμμαρίων, τις οποίες ο νεαρός σκόπευε να «σπρώξει» στην πελατεία του. Μαζί με το χασίς κατασχέθηκαν 200 ευρώ που είχε μαζί του ο 27χρονος και το αυτοκίνητό του, ενώ ο ίδιος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που του άσκησε δίωξη για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών. 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου