Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Ιρλανδία: Η Διεθνής Αμνηστία κατηγορείται για εγκληματική ενέργεια μετά τη χρηματοδότηση της απο τον Soros!

Ιρλανδία: Η Διεθνής Αμνηστία κατηγορείται για εγκληματική ενέργεια μετά τη χρηματοδότηση της απο τον Soros!


Police-Voice blog ➤
Η Διεθνής Αμνηστία θα αντιμετωπίσει ποινική δίωξη μετά από ένα ιρλανδικό ρυθμιστικό όργανο. Υπάρχει νόμος που απαγορεύει την αποδοχής μιας δωρεάς από το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας του George Soros για μια εκστρατεία για τις αμβλώσεις δικαιωμάτων.
Ο οργανισμός συνεργάζεται με το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας (OSF) για περισσότερο από ένα χρόνο.
Η Αμνηστία έχει βαφτίσει τον νόμο ως δρακόντειο και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν συμμορφώνεται με τη διαταγή επιστροφής των κεφαλαίων.
«Η Διεθνής Αμνηστία δεν θα συμμορφωθεί με την SIPO και θα συνεχίσει να αμφισβητήσει τον αθέμιτο νόμο», δήλωσε ο Colm O’Gorman, Εκτελεστικός Διευθυντής της Amnesty International Ireland.
Ο εκλογικός νόμος του 1997, όπως τροποποιήθηκε το 2001, απαγορεύει δωρεές απο το εξωτερικό σε Οργανισμοούς, άνω των € 100 για «πολιτικούς λόγους». Παραβίαση αυτού του νόμου μπορεί να φέρει ποινή μέχρι τριών ετών φυλάκισης.
Η Εκστρατεία Δικαιωμάτων Εκτρώσεων,διατάχθηκε από τη SIPO να επιστρέψει τα κεφάλαια ή να αντιμετωπίσει δικαστικές ποινές.
Η Διεθνής Αμνηστία ζητά τώρα από την ιρλανδική κυβέρνηση να τροποποιήσει άμεσα τον εκλογικό νόμο.
Το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας του Soros είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ψευτο-φιλανθρωπικό ίδρυμα στις ΗΠΑ και λέγεται ότι είναι το πιο σημαντικό σε όλο τον κόσμο. Έχει κατηγορηθεί για υπονόμευση της δημοκρατίας σε αρκετές χώρες – μια κατηγορία που αρνήθηκε η ΜΚΟ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου