Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις του 2018 σε Άμεση Δράση, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη

Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις του 2018 σε Άμεση Δράση, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη


Police-Voice blog ➤
Η αλλαγή του χρόνου βρίσκει κάποιους από τους άντρες και τις γυναίκες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στις επάλξεις. Η καταγραφή των πρώτων κλήσεων του έτους που δέχονται η Άμεση Δράση, η Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποτελεί παράδοση.
Το thestival.gr σας παρουσιάζει τις πρώτες κλήσεις που δέχτηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Θεσσαλονίκης στα πρώτα λεπτά του 2018.
Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε την πρώτη κλήση του έτους στις 00:01. Η κλήση αφορούσε ενεργοποίηση συναγερμού σε κατάστημα ενδυμάτων, στην οδό Μπουμπουλίνας 17, στο Κορδελιό.
Η πρώτη κλήση που δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο νέο έτος έγινε στις 00:10 και αφορούσε φωτιά σε ξηρά χόρτα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες ξεκίνησαν άμεσα για το σημείο. Πέντε λεπτά μετά την αρχική κλήση το κέντρο επέμβασης της Πυροσβεστικής δέχτηκε νέα κλήση για ακύρωση της πρώτης, καθώς η φωτιά είχε σβήσει.
Η πρώτη κλήση του 2018 στο ΕΚΑΒ καταγράφηκε στις 00:02. Η κλήση έγινε από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πανοράματος και αφορούσε άτομο το οποίο είχε λιποθυμικό επεισόδιο.
THESTIVAL

Αγόρι έκανε “ποδαρικό” στην Κρήτη για το 2018


Αγόρι είναι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στην Κρήτη μετά την έλευση του νέου έτους, σκορπίζοντας απέραντη ευτυχία και χαρά στην οικογένεια του.
Το πρώτο μωράκι της χρονιάς γεννήθηκε στις 2 τα ξημερώματα στη Μαιευτική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου μετά από φυσιολογικό τοκετό.
Ο μπόμπιρας που έκανε ποδαρικό για το 2018 είχε βάρος 3.150 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας στην αγκαλιά της μητέρα του.
Ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα στην ίδια κλινική άλλο ένα μωράκι ήρθε στον κόσμο, αλλά αυτή τη φορά επρόκειτο για κοριτσάκι, βάρους 3.100 γραμμαρίων, επίσης μετά από φυσιολογικό τοκετό.

Πως υποδέχθηκε η Αθήνα το 2018




Με ένα μεγαλοπρεπές και εντυπωσιακό θέαμα που οργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων και με την υπογραφή του σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα, η Αθήνα υποδέχτηκε το 2018 στέλνοντας σε όλο το κόσμο το φως της Ακρόπολης. 
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης ακριβώς τα μεσάνυχτα καλωσόρισε τη νέα χρονιά και ένα πολύχρωμο σμήνος φωτοβολίδων γέμισε τον αττικό ουρανό.
«Η Αθήνα στέλνει μήνυμα γιορτής και ελπίδας σε όλη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμινης απο τον πεζόδρομο του Θησείου. Επανέλαβε οτι «φέτος η πρωτεύουσα έσπασε ρεκόρ επισκεψιμότητας και τόνισε η Αθήνα ειναι μια πόλη ανοιχτή, Φωτεινη που δεν φοβάται το διαφορετικό».
Επί σκηνής η Μαρίζα Ρίζου και ο Γιώργης Χριστοδούλου, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο ανέλαβαν το μεγάλο πάρτι που στήθηκε στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου