Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ στο κέντρο που τραγουδάει ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ! Δεν έπεφτε καρφίτσα! ΑΠΟΒΑΣΗ Κρητικών με…. λουλούδια στον τραγουδιστή της καρδιάς τους! ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ στο κέντρο που τραγουδάει ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ! Δεν έπεφτε καρφίτσα! ΑΠΟΒΑΣΗ Κρητικών με…. λουλούδια στον τραγουδιστή της καρδιάς τους!


Police-Voice blog ➤
Ο Νότης Σφακιανάκης και η Πέγκυ Ζήνα συναντήθηκαν και πάλι για να επαναλάβουν μια από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες των τελευταίων ετών.  λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2017, στο «Fever» δεν έπεφτε καρφίτσα. Ο Έλληνας έχει δείξει ότι όσο και να υπάρχουν προβλήματα και οικονομική κρίση, τις γιορτινές μέρες θέλει να το ρίχνει έξω ξεχνώντας τις σκοτούρες.
Εντύπωση έκανε μια παρέα 6,7 κρητικών που βρίσκονταν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια της πίστας. Όπως θα δείτε στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και στα βίντεο που εξασφάλισε το «MAKEΛΕΙΟ», οι Ρεθυμνιώτες τα «έσπασαν» στην κυριολεξία. Πέντε μπουκάλια σπέσιαλ ουίσκι και τα λουλούδια να πέφτουν βροχή, δείχνοντας τη μεγάλη αγάπη που έχουν στον τραγουδιστή της καρδιάς τους, τον πατριώτη Νότη Σφακιανάκη. Χόρεψαν ζεϊμπέκικα και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Ταξίδεψαν από την Κρήτη μονάχα για να τον δούνε και τον ακούσουν και μάλιστα όχι μία φορά. Ο τραγουδιστής τους χαιρέτησε και τους ευχαρίστησε δεόντως. Άλλωστε η λεβεντογέννα Κρήτη ξέρει αν μη τι άλλο τι θα πει γλέντι. «Σα σε θυμούμαι τραγουδώ για να ξεχνώ τον πόνο, μα πάλι τα τραγούδια μου για σένα λένε μόνο»
ΔΕΙΤΕ πλούσιο φωτογραφικό υλικό 
kritikoi8
kritikoi6
kritikoi5
kritikoi4



Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου