Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Θυμάστε; Ο τροχονόμος με το τσιγκελωτό μουστάκι και την χαρακτηριστική σφυρίχτρα στην Λ. Κηφισίας

Θυμάστε; Ο τροχονόμος με το τσιγκελωτό μουστάκι και την χαρακτηριστική σφυρίχτρα στην Λ. Κηφισίας


Police-Voice blog ➤
Ο εμβληματικός τροχονόμος στη διασταύρωση της Λεωφόρου Κηφισίας και Εθνικής Αντιστάσεως, στο N. Ψυχικό. Ο κ. Νίκος Κωτσάκης ήταν τόσο κύριος που θα »ανάγκαζε» και έναν κάγκουρα να αποκτήσει τρόπους. 

Ευθυτενής, στητός και αποφασιστικός. Με το πηλίκιο να κατεβαίνει χαμηλά στο μέτωπο σαν σερίφης της άγριας δύσης.  Ακούραστος. Οι κινήσεις των χεριών του, καθώς όριζε τη κυκλοφορία, ακριβείς, με τα χέρια σχεδόν σε διάταση. Τα λευκά του γάντια, σαν ξυραφένια σπαθιά ενός νίντζα έκοβαν τον αέρα. Με τις εκφράσεις του έδινε νόημα στους επόμενους για να είναι έτοιμοι. Το βλέμμα του ήταν έξυπνο, ήταν ο αυτοκράτορας της συμβολής.
Ακόμα κι αν είχε κίνηση φρόντιζε να τη διαχειρίζεται με μαεστρία καθώς είχε μια συνεχή αντίληψη της ροής. Ναι, τον χαζεύαμε απο μακριά. Ο κ. Νίκος Κωτσάκης δεν έμοιαζε με τους άλλους. Ποτέ βαριεστημένος.
Ατάραχος παρά τη ζέστη, το κρύο, τη βροχή και πάντα ευγενής. Ακόμα και εν μέσω αυστηρότητας. Αν δεν φορούσες ζώνη μπορεί να χτύπαγε τοκ-τοκ τη λαμαρίνα και να στην υπενθυμίσει, δεν φώναζε, δεν το ‘παιζε εξουσία, δεν μοίραζες κλίσεις, ήταν ο μαέστρος του νόμου
Ήθελε να τον προσέχεις και να μη βαριέσαι αν τύχαινε να ΄σαι πρώτος στο φανάρι. Έπρεπε να ξεκινάς γρήγορα και οι χαζογκόμενες που έστρωναν βλεφαρίδα εισέπρατταν μια αυστηρή σφυρίχτρα. Χαιρετούσε, έδινε προτεραιότητα με διάκριση, ήταν cult.
Λέγεται πως όταν μεγάλωσε του προτάθηκε να κουρνιάσει σε κανα γραφείο. Όμως, αυτός προτίμησε το υπαίθριο πόστο, εκεί, στην επαφή με τον κόσμο, τα χιλιάδες αυτοκίνητα και το θρόνο του δρόμου.
Εννοείται και δεν μπορούσες να τον χαρακτηρίσεις »μπ....». Μόνο αν είχες κατέβει πρόσφατα απ’ τα δέντρα. Κι αυτό γιατί εξέφραζε την πρακτική επιβεβαίωση πως η ευγενής και πειθαρχημένη πάστα μαζί με το προσωπικό χάρισμα αρκούν για να δεις διαφορετικά το Νόμο και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Έχω την αίσθηση πως αν είχε πολιτευθεί θα είχε εξασφαλισμένη εκλογή, εδώ μπήκε ο Λεβέντης στη βουλή. Αλλά σιγά μην ψόφαγε για τέτοιου είδους εμπλοκή με παρασκήνια και διαπλοκές. Αν είσαι τόσο straight ως μενταλιτέ και συμπεριφορά η καλύτερη ανταμοιβή είναι η υστεροφημία. Κι αυτήν, ο άνθρωπος με το μουστάκι, την έχει κατακτήσει. Respect.
Πηγή: 4drivers.gr
Πηγή ➤

11 σχόλια:

  1. Εξαιρετικός άνθρωπος και σωστός επαγγελματίας
    Συμφωνώ απόλυτα σε όσα γράφονται παραπάνω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως χρόνια αυτοκινητιστης στο δρόμο θα έλεγα με απόλυτη βεβαιότητα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα έπρεπε να είναι καθηγητής στην ακαδημία της αστυνομίας. Τον ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειαζεται να πολιτευτει ο ανθρωπος γιατι θα καταστραφει! Αυτο που θα μπορουσε να κανει η ΕΛΑΣ ειναι να τον προσλαβει στην Ακαδημια για την εκπαιδευση των νεων τροχονομων και Αστυφυλακων γενικοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ !!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΑ , ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.... ΕΥΓΕ ΤΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τώρα που είναι ; έχει συνταξιοδοτηθεί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια φορα ειχε ανεβει στο Μαρούσι να πληρωσει μια κληση του γιού του....τοσι εντιμος.....ηταν νομιζω το 2012....πιανοντας κουβεντα τιν ρωτησα πως κ δεν εχει βγει στην συνταξη...κ μου ειχε πει οτι λογω του οτι ειχε μπει στη σχολη την εποχη της χουντας δεν του αναγνωριζαν τα χρόνια υπηρεσιας κ του ξανα εκαναν προσληψη απο το 1983 κ μετα.Εντιμος κ εξαιρετος απλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αριστος ανθρωπος, ο καλυτερος τροχονομος, ακουραστος-συγχαρητηρια στον ανθρωπο που εγραψε το σχολειο αυτο και τον περιεγραψε επακριβως-
    τον νικο κωστακη πρεπει να τον τιμησουμε ιδιαιτερα σε μια ειδικη εκδηλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!! (ΣΠΑΝΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εαν πολιτεύονταν θα έχανε αυτό που είναι
    .μας το δίδαξε το κοντινό.παρελθόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελειος αγαπητος σε ολους πιστευω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή