Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Τόσκα, δες την ξευτίλα σου. Περιπολικά στάβλοι. Ξηλωμένα όλα. Αλλάζουν ταχύτητες με το σίδερο. Κυνηγάνε το έγκλημα με το φιλότιμο

Τόσκα, δες την ξευτίλα σου. Περιπολικά στάβλοι. Ξηλωμένα όλα. Αλλάζουν ταχύτητες με το σίδερο. Κυνηγάνε το έγκλημα με το φιλότιμο


Police-Voice blog ➤
Από εν ενεργεία αστυνομικό, λάβαμε το εξής μηνυμα: 
«…Ονομάζομαι …, είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στην Άμεση Δράση Αττικής. Είμαι αποσπασμένος αυτόν τον καιρό στα κρατητήρια της Αμυγδαλέζας. Σας στέλνω φωτογραφίες ενός από τα περιπολικά που εκτελούμε βάρδιες καθημερινά. Η κατάσταση είναι τραγική όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες. Σας παρακολουθώ όλα αυτά τα χρόνια που κάνετε διαδικτυακές εκπομπές και στον Αντώνη το Μυλωνάκη. Ξέρω ότι τα χετε αναφέρει πολλάκις αλλά δεν αντέχω άλλο ούτε γω ούτε οι υπόλοιποι συνάδελφοι.
Να ξέρετε ότι είμαστε μαζί σας και εγώ προσωπικά σας παρακολουθώ και στηρίζουμε τον αγώνα σας και την εφημερίδα που με κόπο και προσωπικο κόστος, ψυχολογικό και χρηματικό βγάζετε! Αν μπορείτε κάντε μια αναφορά είτε στο εκρηκτικό δελτίο είτε στην εφημερίδα σας, μήπως και συγκινηθεί κανένας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!».
Αυτά γράφουν τα παιδιά της Άμέσου Δράσεως. Οι Λίγοι Μόνοι που έμειναν-μαζί με κάποιες υπηρεσίες της Ασφάλειας- για να κυνηγάνε το έγκλημα και τους φονιάδες. Με περιπολικά σε αυτή την κατάσταση.
Τόσκα, δεν έχεις ντροπή και τσίπα. Γιατί εαν είχες θα είχες σηκωθεί και θα είχες φύγει όχι από το υπουργείο αλλά από την Ελλάδα. Και εσύ και κάποιοι άλλοι που κοιτάτε εκεί μέσα στο υπουργείο,  να τρώτε με χρυσές μασέλες στην υγειά των κορόιδων. Ξεφτύλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου