Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ! Η ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ! ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ…ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ..ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ! Η ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ! ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ


Police-Voice blog ➤
ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ…

Τα γραμματόσημα όπως και τα νομίσματα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί και θεωρούνται επίσημο έγγραφο της χώρας που τα κυκλοφορεί ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ...

Το συγκεκριμένο γραμματόσημο σχεδιάστηκε το 1939 και κυκλοφόρησε στις αρχές του 1940 πριν την γερμανική εισβολή στην Γιουγκοσλαβία.Στο γραμματόσημο αυτό φαίνεται ξεκάθαρα το πραγματικό όνομα των σκοπίων που είναι.....vardarska!!!

Σε αυτό λοιπόν το γραμματόσημο οι Γιουγκοσλάβοι παραδέχονται πως δεν υπάρχει χώρα με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εντός της επικράτειάς τους και αποδεικνύεται ότι το λεγόμενο¨Μακεδονικό¨ζήτημα επανήλθε μετά το 1944 μετά από προσπάθειες του Τίτο,ο οποίος επιδίωξε να εγείρει έμμεσα εδαφικές αξιώσεις απέναντι στην χώρα μας, προσδοκώντας στο μέλλον έξοδο στο ΑΙΓΑΙΟ.

 Είναι κρίμα που το Ελληνικό κράτος όχι μόνο δεν αξιοποίησε την ομολογία των Σκοπιανών,αλλά και συνεχίζει να την αγνοεί παρά το γεγονός ότι έχουν ενημερώθει η αρμόδιες αρχές.

 Η Αξιοποίηση και μόνο των παραπάνω πληροφοριών θα έβαζε ταφόπλακα στις διεκδικήσεις της Σκοπιανής πλευράς...καθώς πρόκειται για επίσημη ομολογία τους ότι δεν έχουν καμία σχέση με την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.



ΔΩΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ! ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ! 

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ 30 ΦΟΡΕΣ ! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ! !  ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ! 

 Γκλιγκόροφ Είμαστε Σλάβοι ! !  Το παραδέχονται και οι ίδιοι οι Σκοπιανοί το βίντεο ντοκουμέντο υπέρ της Ελλάδας! ! 

Επιτέλους μια σλαβική εφημερίδα των Σκοπίων, η «Βέτσερ», για πρώτη φορά, γράφει τα εξής αποκαλυπτικά που δικαιώνουν την Ελλάδα και την αλήθεια:

«Σε μια εποχή που αγωνιζόμαστε, ακόμη και στον 21ο αιώνα, υπέρ η κατά της ‘μακεδονικής’ ταυτότητας, είναι σημαντικό να δείτε τη δήλωση του πρώτου προέδρου μας Κίρο Γκλιγκόροφ, που την έκανε στις 6 Μαρτίου του 1992, στην οποία εξηγεί ποιοι είμαστε και τι είμαστε».«Τρία χρόνια αργότερα, η χώρα μας άλλαξε την εθνική της σημαία με ένα νεοσύστατο σχέδιο από τον Μιροσλάβ Γκάρτσεφ, καθώς και το όνομα του κράτους μας σε ΦΥΡΟΜ (στο κείμενο ФИРОМ) και συνεχίζει η εφημερίδα, σύμφωνα με το echedoros:

«Η Ελλάδα χρησιμοποιεί συχνά αυτή τη δήλωση του Γκλιγκόροφ για τις ανάγκες των απόψεων της στο αίτημά της για την αλλαγή του συνταγματικού ονόματος του κράτους μας, ενώ σε εμάς αυτή η δήλωση δεν έτυχε σχεδόν καμίας δημοσίευσης εδώ και 25 χρόνια. Ας την δούμε και να την ακούσουμε τώρα». ΠΗΓΗ βιντεο αντ1 t/v & EL NEWSGR ..https://youtu.be/V6V52YnpKtE  ....   http://police-voice.blogspot.gr/



 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΙς 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΓΑΛΜΑ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17.00) ΝΑΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Πηγή ➤Ηλίας Παγανός   echedoros:  EL NEWSGR .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου