Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ…ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ: ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ …… – ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ…ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ: ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ …… – ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ


Police-Voice blog ➤
Στην Ευελπίδων οδηγήθηκε ο Στέλιος Διονυσίου στο πλαίσιο του Αυτόφωρου καθώς συνελήφθη χθες και κρατήθηκε στο ΑΤ Αμπελοκήπων. Βγαίνοντας από το Τμήμα το πρωί τον κ. Διονυσίου περίμεναν δημοσιογράφοι προς τους οποίους έκανε δηλώσεις.
Ανέφερε ότι κρατήθηκε και δικάζεται γιατί ο τροχονόμος τον οποίο τραυμάτισε έκανε μήνυση. Επίσης σημείωσε ότι είχε νιώσει μια αδιαθεσία και έπρεπε να περάσει από τον συγκεκριμένο δρόμο ώστε να πάει στο νοσοκομείο. Αρνήθηκε δε ότι έκοψε την κορδέλα της αστυνομίας ή ότι τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του άνδρα της Τροχαίας.
«Ένιωσα μια αδιαθεσία. Πήγαινα στο νοσοκομείο. Τους το είπα, ήταν ανένδοτοι όλοι. Πέρασα με το αυτοκίνητο, δεν κατέβηκα να σκίσω καμία κορδέλα. Δεν χτύπησα αστυνομικό» επιμένει ο Στέλιος Διονυσίου.
Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής προσπάθησε να περάσει την κορδέλα της αστυνομίας με το αυτοκίνητό του στη Βασιλίσσης Σοφίας, η οποία ήταν κλειστή στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου.
Μαντούβαλος: Θράσος και αναισθησία αν κάνει μήνυση ο Διονυσίου
Δηλώσεις έκανε και ο συνήγορος του αστυνομικού της τροχαίας κ. Πέτρος Μαντούβαλος ο οποίος μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως είναι αδιανόητο οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης να συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο ενώ ο εντολέας του ζήτησε την κατά νόμων τιμωρία του.
«Είναι αδιανόητο οποιοδήποτε έλληνας πολίτης, επώνυμος ή ανώνυμος, κρυμμένος μάλιστα πίσω από την επωνυμία του δήθεν, να αυτοδικεί, να υβρίζει και να τραυματίζει αστυνομικό κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του. Εδώ είχαμε ένα τέτοιο φαινόμενο και ίδιο με αυτό που θρηνήσαμε θύμα πριν από λίγο καιρό στην Κηφισιά την τροχονόμο που έκανε το καθήκον της και πήγε ο άλλος και την σκότωσε, πέφτοντας πάνω της με το αυτοκίνητο.
 Το περιστατικό το σημερινό παραλίγο να εκθέσει και την χώρα μας διεθνώς γιατί ήταν και η πομπή του προέδρου του Ισραήλ, και φανταστείτε ένα δευτερόλεπτο να είχε γίνει αυτό το πράγμα. Δεύτερον ξεκίνησε το αυτοκίνητο, έκοψε την κορδέλα και χτύπησε τον αστυνομικό τραυματίζοντας τον. Αυτό είναι αδιανόητο και δεν μπορεί κανένας να αυτοδικεί και αυτή η ιστορία της αυθαιρεσίας και της διαπομπεύσεως της αστυνομίας και της μη ακολουθίας των νόμων πρέπει να σταματήσει.
 Σήμερα ο αστυνομικός έκανε το καθήκον του τον μήνυσε και ζήτησε την κατά νόμων τιμωρία του και τελείωσε. Το θεωρώ αδιανόητο και πλέον θα αλλάξουν τα δεδομένα εάν ο κ. Διονυσίου φτάσει σε τέτοιο σημείο θρασύτητας και αναισθησίας και κάνει μήνυση στον αστυνομικό, εκεί πλέον το συμπαθής τραγουδιστής, η λέξη συμπαθής θα εκλείψει». Πέτρος Μαντούβαλος συνήγορος του αστυνομικού της Τροχαίας.
Πηγή ➤

6 σχόλια:

  1. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν έχεις πρόβλημα υγείας κορνάρεις επίμονα καί πρίν ακόμα φθάσεις στό απηγορευμένο σημείο ώστε οι ίδιοι Αστυνομικοί νά μεριμνήσουν νά πάς γρηγορότερα καί μέ ασφάλεια στό νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποιο λόγο ο κύριος δεν πάει με χειροπέδες στον εισαγγελέα ,όπως κάθε άλλος κρατούμενος κατά την αυτόφωρη διαδικασία;;; Και για ποιο λόγο κάνει και δηλώσεις στα κανάλια ενώ οι συνάδελφοι του ανοίγουν την πίσω πόρτα να μπει σαν κύριος αφού τελειώσει την βαρυσήμαντη δήλωση του.;;;;
    Χειροπέδες πίσω και ενημερώνει ο συνάδελφος εκεί τα κανάλια πως θα ενημερωθούν για την διαδικασία από την διοίκηση με δελτίο τύπου.
    ΤΕΛΟΣ άιντε με το κάθε τσουτσεκι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν νιωθεις αδιαθεσια δεν οδηγεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά πήγε στο γιατρό ή δεν πήγε και αν δεν πήγε πως του πέρασε η αδιαθεσία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η χωρα των [σκατα] επονυμων που κατα λαθος νομιζουν οτι δεν ειναι σκουπιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή