Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Επί 2 χρόνια βίaζe την 7χρονη κόρη της συντρόφου του όταν εκείνη πήγαινε στη δουλειά – Ανατριχίλα στο δικαστήριο με τις λεπτομέρειες

Επί 2 χρόνια βίαζε την 7χρονη κόρη της συντρόφου του όταν εκείνη πήγαινε στη δουλειά – Ανατριχίλα στο δικαστήριο με τις λεπτομέρειες


Police-Voice blog ➤
Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λευκωσία, καταδίκασε 34χρονο σε ποινή φυλάκισης 20 ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά αδικήματα βιασμού και σε ποινή φυλάκισης 3 ετών για αδικήματα άσεμνης επίθεσης σε ανήλικη για τα οποία επίσης κρίθηκε ένοχος.
Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, η έκτιση των δύο ποινών αρχίζει από τις 8 Φεβρουαρίου, 2016 και θα συντρέχει. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν εις βάρος του σήμερα 11χρονου κοριτσιού, μεταξύ Σεπτεμβρίου 2013 και Ιανουαρίου 2015, δηλαδή διάστημα κατά το οποίο το κορίτσι ήταν μεταξύ 7 και 9 ετών με τον κατηγορούμενο τότε να διαμένει με τη μητέρα της, με την οποία διατηρούσε δεσμό. Το θύμα πέραν της σωματικής βλάβης που υπέστη, υποφέρει και από μετατραυματικό στρες.
Επιβάλλοντας την ποινή στον Κατηγορούμενο, το Δικαστήριο ανέφερε, ανάμεσα σε άλλα, πως πρόκειται για μια από τις σοβαρότερες και χυδαιότερες υποθέσεις του είδους αφού ο κατηγορούμενος, εκμεταλλεύτηκε την παιδική αθωότητα του κοριτσιού, αδιαφορώντας πλήρως για τα ψυχικά και άλλα τραύματα που προκάλεσε με τα ανοσιουργήματα του στην παιδική του ψυχούλα.
Αφού, περαιτέρω, τονίστηκε η ανάγκη για επιβολή αυστηρών και αποτρεπτικών ποινών στα σεξουαλικά αδικήματα, λόγω της έξαρσης που παρουσιάζουν, το Δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο τις πιο πάνω ποινές, θεωρώντας την υπόθεση σοβαρότατη, ενόψει και των επιβαρυντικών παραγόντων που συνέτρεχαν, όπως:
– το πολύ νεαρό της ηλικίας του θύματος (ήταν 7½ ετών όταν άρχισε η σεξουαλική της κακοποίηση)
– τη μεγάλη χρονική περίοδο της σεξουαλικής κακοποίησης (17 περίπου μήνες)
– τα σωματικά και ψυχικά τραύματα που έχει υποστεί το θύμα
– το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος συζούσε με τη μητέρα της απαιτώντας, μάλιστα, από το θύμα, να τον αποκαλεί «παπά»
Μετριαστικοί παράγοντες που ελήφθησαν από το δικαστήριο ήταν το λευκό μητρώο του κατηγορούμενου και οι προσωπικές και οικογενειακές του συνθήκες, καθώς και ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που παρουσιάζει η υγεία του.
Τέλος το Δικαστήριο, εξέφρασε την οργή και τον αποτροπιασμό του για τις κτηνώδεις και ανίερες πράξεις του Κατηγορούμενου, αισθήματα που απηχούν τη δικαιολογημένη ανησυχία της κοινωνίας για την αυξητική τάση που παρουσιάζουν τα σεξουαλικά αδικήματα, εις βάρος αθώων και ανυπεράσπιστων παιδιών.
Εξάλλου το Κακουργιοδικείο καταδίκασε 30χρονο σε ποινή φυλάκισης 11 ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά τον βιασμό, σεξουαλική παρενόχληση, διαφθορά κ.λπ.της ανήλικης ανηψιάς του, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ Φεβρουαρίου – Απριλίου, 2017 στη Λευκωσία.
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. Χημικός ευνουχισμός!
    Αυτό και μόνο αυτό να τελειώνουμε!!!!
    Καθάρματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή