Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑΠΕΙΝΟΜΕΝΗ..ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ! Τούρκος στρατιώτης έγραψε σε βλήμα του άρματος του: «Διάλεξε οικογένεια στην Αφρίν και σκότωσε τη» – Οι Κούρδοι τον πρόλαβαν και τον έκαψαν ζωντανό

ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑΠΕΙΝΟΜΕΝΗ..ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ !


Police-Voice blog ➤
Η επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» για την Τουρκία στο Αφρίν της Συρίας κάθε άλλο παρά περίπατος είναι κόντρα στους Κούρδους μαχητές όπως πίστευε η Άγκυρα. Οι απώλειες αυξάνονται μέρα με την μέρα, όπως και τα φέρετρα που επιστρέφουν από τη Συρία με τις οικογένειες των θυμάτων να κλαίνε στις
κηδείες και την δυσαρέσκεια των Τούρκων κατά του Ερντογάν να αυξάνεται και να πλησιάζει η ώρα που θα μετατραπεί σε οργή.Η τουρκική κυβέρνηση καλλιέργησε την εντύπωση πώς μέσα από τα τεθωρακισμένα άρματα μάχης και πετώντας τα αεροσκάφη της τουρκικής Αεροπορίας σε μεγάλα ύψη μπορεί να γίνει η… δουλειά κατά των Κούρδων χωρίς να υπάρχει κίνδυνος και απώλειες. Δυστυχώς κατάλαβαν λάθος.
Φαίνεται αυτό απολύτως χαρακτηριστικά από την λεζάντα στη φωτογραφία του Τούρκου στρατιώτη. Φωτογραφήθηκε κρατώντας ένα βλήμα από το άρμα μάχης στο οποίο υπηρετούσε στη Συρία και στο οποίος είχε γράψει: «Διαλέξτε οποιαδήποτε οικογένεια στην Αφρίν και σκοτώστε τη».
Μόνο που τελικά το βλήμα δεν σκότωσε τους Κούρδους αλλά τον ίδιο. Οι Κούρδοι αντάρτες ανατίναξαν το άρμα μάχης του με ρουκέτα. το βλήμα με το μήνυμα εξερράγη στα χέρια του και σκοτώθηκε. Είναι ένας από τους πολλούς νεκρούς Τούρκους, σ΄ αυτές τις πρώτες 20 μέρες επιχειρήσεων που υποτίμησε τον αντίπαλο. Τεράστιο λάθος σε πεδίο μάχης.
Τούρκος στρατιώτης έγραψε σε βλήμα του άρματος του: «Διάλεξε οικογένεια στην Αφρίν και σκότωσε τη» – Οι Κούρδοι τον πρόλαβαν και τον έκαψαν ζωντανό - Εικόνα0

Και δεν είναι η μοναδική περίπτωση που δείχνει πώς οι Τούρκοι στην Αφρίν σπάνε τα μούτρα τους, καθώς όλο και περισσότερα θύματα συσσωρεύονται στα τουρκικά νοσοκομεία, ενώ η διαφημιζόμενη προέλαση τους κατάντησε να βουλιάζει στην ανικανότητα τους. Οι γκρίνιες αυξάνονται και τα επιχειρησιακά προβλήματα βγαίνουν στη φόρα με πολλούς να κατηγορούν το καθεστώς Ερντογάν για τις «εκκαθαρίσεις» προσωπικού που έκανε με αφορμή το πραξικόπημα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αξιολόγησης και εκτίμησης των «προθέσεων» των αξιωματικών μετά το αποτυχών πραξικόπημα, καθώς έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα καχυποψίας ενώ οι συλλήψεις αξιωματικών συνεχίζονται με τις κατηγορίες ότι πρόσκεινται τον Φετουλάχ Γκιουλέν.
Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να εφαρμοστεί ένα καινούργιο σύστημα αξιολόγησης-προαγωγών, που απέχει από τις καθιερωμένες επετηρίδες. Με το σύστημα αυτό θα δοθεί μεγάλη προσοχή στο να μην προάγονται αξιωματικοί με «αμφίβολο» φρόνημα, δηλαδή με την υποψία ότι πρόσκεινται στον Γκιουλέν και ότι είναι αντίθετοι με το καθεστώς Ερντογάν.
Το σύστημα αυτό θα εφαρμόσει κατά κάποιο τρόπο ένα «πόιντ σύστεμ»,δηλαδή θα υπάρχει μια συνεχής αξιολόγηση και παρακολούθηση που θα κρίνει τις προαγωγές ή τις αποστρατεύσεις.
Το χαρακτηριστικό αυτού του συστήματος είναι ότι θα λειτουργεί βάσει χρωμάτων. Θα υπάρχουν οι χαρακτηρισμοί «πράσινο», προφανώς θετικό, «κίτρινο», προφανώς αμφίβολο και «κόκκινο», προφανώς αρνητικό. Οι κρινόμενοι με αρνητικό χρώμα θα αποκλείονται από επίκαιρες θέσεις μέχρι και θα αποστρατεύονται σαν επίδοξοι συνεργάτες της τρομοκρατίας, δηλαδή του Φετουλάχ Γκιουλέν.
Η κατάσταση αυτή έχει αυξήσει το κλίμα καχυποψίας και έχει επιφέρει αρνητικές επιπτώσεις γενικά στο αξιόμαχο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου