Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΖΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ! ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ??

ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΖΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ! ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ??


Police-Voice blog ➤
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ! ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ! ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ! ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ !

ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ! ! ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ! !

ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΖΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ! ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΟ 96 ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ?? ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΠΑΝΟΣ ?? ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ?????


ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟ 65% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ !



ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ! ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ?? ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ?? ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΒΡΕ !

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ! ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ??

ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ !

ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Καταπέλτης κατά των Σκοπίων η αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ για την Μακεδονία ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ! 

Οι ανακαλύψεις της Αμφίπολης δίνουν την αφορμή σε ξένους αρχαιολόγους και ιστορικούς να σχολιάσουν και τις προκλήσεις των Σκοπιανών για την Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο. Καταπέλτης είναι μιλώντας στον ALPHA η Αμερικανίδα αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ, η οποία υπογραμμίζει, ότι ουδείς στον κόσμο αμφισβητεί, ότι το Μακεδονικό βασίλειο ήταν μέρος της Ελλάδας και ο Μέγας Αλέξανδρος Έλληνας και χαρακτηρίζει αδιανόητο τα Σκόπια να θέλουν να οικειοποιηθούν ένα κομμάτι της ιστορίας, που δεν τους ανήκει. Χαρακτηρίζει δε την κατασκευή αγαλμάτων και μνημείων της Μακεδονικής περιόδου στην FYROM ως «Disneyland».

Η Αμερικανίδα αρχαιολόγος επισημαίνει, ότι ο Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησε πολλά εδάφη, αλλά καμία από τις σημερινές σύγχρονες χώρες δεν ισχυρίζεται, ότι η γη τους είναι Μακεδονική ή ότι οι ίδιοι είναι απόγονοι του Μακεδόνα στρατηλάτη. 




Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου