Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

ΞΕΦΤΙΛΑ ??? «ΒΡΑΖΕΙ» Η ΧΩΡΑ. ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ!!

ΞΕΦΤΙΛΑ ??? «ΒΡΑΖΕΙ» Η ΧΩΡΑ. ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ  ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ!!


Police-Voice blog ➤ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ! Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ .........ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕ ????
Πανελλήνια οργή από την πρωτοφανή απόφαση του υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει στην επέκταση προγράμματος διδασκαλίας της τουρκικής γλώσσας σε μειονοτικά νηπιαγωγεία, στα οποία, εκτός από τον νηπιαγωγό που μιλάει ελληνικά, θα υπάρχει στην τάξη δεύτερος εκπαιδευτικός, που θα μπορεί να υποστηρίξει την τουρκική γλώσσα.

Οι άσχετοι και επικίνδυνοι κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ καταλύουν την Συνθήκη της Λωζάννης καθώς σε αυτήν δεν προβλέπονται δίγλωσσα νηπιαγωγεία.
Στα κάγκελα βρίσκονται οι εκπαιδευτικοί που θεωρούν την απόφαση αυτή ως “δούρειο ίππο” που, έμμεσα, εισάγει εκ παραθύρου την τουρκική γλώσσα και την επακόλουθη προπαγάνδα στα δημόσια σχολεία της Ελλάδας.
Αιφνιδιαστικά, λίγο πριν από τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, το υπουργείο Παιδείας προσπάθησε να θέσει σε λειτουργία τα δίγλωσσα νηπιαγωγεία στην Θράκη, στα οποία ορίζεται η διδασκαλία της τούρκικής γλώσσας. Κρυφά και ύπουλα.
Η κίνηση αυτή προκάλεσε προβληματισμό στην τοπική κοινωνία, αλλά και τους εκπαιδευτικούς που αντέδρασαν, καθώς στη συγκεκριμένη ευαίσθητη χρονική συγκυρία η απόφαση του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου χαρακτηρίστηκε τουλάχιστον ως ένδειξη εμμονής και ιδεοληψίας.
Δάσκαλοι και νηπιαγωγοί έκαναν στάση εργασίας και το πρόγραμμα δεν ξεκίνησε. Η ΔΟΕ, το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο των δασκάλων, ζήτησε συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, κάνοντας λόγο για “στάση εμμονής από την πλευρά του υπουργείου στην απόπειρα υλοποίησης του προγράμματος, που επιβάλλεται δίχως τον απαραίτητο ουσιαστικό διάλογο και, το πλέον σημαντικό, δίχως τη συναίνεση τόσο των εκπαιδευτικών όσο και της τοπικής κοινωνίας, οδηγεί σε αδιέξοδο”.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου εκπαιδευτικοί στα νηπιαγωγεία της Θράκης, ύστερα από απόφαση του ΙΕΠ, είδαν τουρκόφωνους νηπιαγωγούς στα σχολεία, οι οποίοι θα έμπαιναν στην τάξη για να κάνουν συνδιδασκαλία με τις νηπιαγωγούς, με στόχο να προχωρήσει η υλοποίηση της απόφασης «Πιλοτικές παρεμβατικές δράσεις υποστήριξης μουσουλμανοπαίδων στα νηπιαγωγεία της Θράκης».
Ακολούθησε στάση εργασίας των νηπιαγωγών στις 19 Μαρτίου, πρώτη ημέρα που είχε προγραμματιστεί από το Υπουργείο Παιδείας να ξεκινήσει η υλοποίηση της πράξης «Πιλοτικές Παρεμβατικές Δράσεις Υποστήριξης Μουσουλμανοπαίδων στα Νηπιαγωγεία της Θράκης». Η κίνηση αυτή έτυχε της καθολικής συμμετοχής των εκπαιδευτικών των δομών αυτών, καθώς συμμετείχαν όλοι στη στάση εργασίας.Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκπαιδευτικοί στα νηπιαγωγεία Αρριανών, Πάσσου και Ασωμάτων συνομίλησαν με τις συνεργάτριες του προγράμματος, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αντιδρούν και δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα.
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε πέρυσι πιλοτικά σε έξι νηπιαγωγεία, ενώ ως αποτέλεσμα της πλήρους λειτουργίας του προγράμματος αυτού θα είναι τα ελληνόπουλα που ζουν σε μεικτά χωριά και μειονοτικούς δήμους να πάνε σε δίγλωσσο νηπιαγωγείο, ενώ οι μη τουρκογενείς της μειονότητας που αποτελούνται από Πομάκους και Ρομά δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αφομοιώσουν την ελληνική γλώσσα στο νηπιαγωγείο.
Με λίγα λόγια, τουρκοποιείται ολόκληρος ο νομός με κρατικά χρήματα και ελληνική σφραγίδα.
Πηγή ➤

1 σχόλιο: