Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

O «Μουστάκιας της ΠΑ» καθάρισε για τα Viper …Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα έχουν την Τελευταία Προσγείωση δήλωσε! ΒΙΝΤΕΟ

O «Μουστάκιας της ΠΑ» καθάρισε για τα Viper …Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα έχουν την Τελευταία Προσγείωση δήλωσε! ΒΙΝΤΕΟ


Police-Voice blog ➤
Είτε το πιστεύεις είτε όχι ο «Μουστάκιας» της ΠΑ, το Πρώτο Γεράκι καθάρισε για την Αναβάθμιση των 85 Μαχητικών μας και όπως λένε και κάποιοι Ιπτάμενοι που χρόνια κυνηγούν Τούρκους στο Αιγαίο …Μακάρι να είχαμε λεφτά να αναβαθμίσουμε ακόμη και τα F-16 Block -30!Βλοσυρός και σχεδόν πάντα αγέλαστος ο Αρχηγός του ΓΕΑ ,δεν χωνεύει δύο πράγματα τις μαγκιές των Ιπταμένων και την μη τήρηση των Κανόνων Ασφαλείας …Τότε τρελαίνεται !
Γνωρίζει όμως όλα τα τερτίπια των Τούρκων και έχει σχεδιάσει το άμεσο χτύπημα εκεί που οι Τούρκοι πονάνε …Αν δεν πετάξει μια μέρα όμως δεν είναι καλά ..Ενώ ξέρει πως να μαζέψει τ& τα λουριά των Ιπταμένων μας που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμοι !
Όμως η Ιστορία θα γράψει οτι έκανε την Αναβάθμιση των Μαχητικών μας που πάντα πίστευε ,ότι τα F-16 Viper θα κυριαρχήσουν απέναντι στα Τούρκικα F-16 στο Αιγαίο ..Γιατί μην φανταστεί κανείς οτι τα F-35 των Τούρκων θα κάνουν Παραβιάσεις !
Αν μάλιστα όπως είπε σε κλειστό κύκλο Ιπταμένων έχω ένα Radar να μου δείχνει το δρόμο στον Ουρανό ..Τα υπόλοιπα είναι εύκολα!!Αναφερόταν στην δικτύωση του «LINK -16″ που το Viper θα μπορεί διαχειριστεί άμεσα τις παρεχόμενες πληροφορίες για το που Ίπτανται τα Τούρκικα Μαχητικά και ας έχουν και την Τεχνολογία του …Αόρατου !

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου