Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! «Γιατί δεν θα με ξαναδούνε στο «Plaisio» ούτε για …στυλό»



Police-Voice blog ➤
Costas Bouris-b
Τηλεόραση από το ΠΛΑΙΣΙΟ – PLAISIO Δύο χρόνια εγγύηση, στα δύο χρόνια και έναν μήνα «πάει»… Κάηκαν τα λεντάκια της οθόνης. Φυσικά πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ – PLAISIO στη Καλαμαριά για να δω τι γίνεται. Φυσικά μου είπαν ότι λυπούνται πολύ και μου είπαν ότι δεν ισχύει η εγγύηση (για ένα μήνα διαφορά). Είναι πολιτική της εταιρίας είπαν… Όσο για την επισκευή; 70 ευρώ είπαν και φυσικά δεν κάνανε ούτε μια έκπτωση… (Τι περίμενα άλλωστε) Το γαμώτο είναι ότι τόσα χρόνια είμαι πελάτης στο συγκεκριμένο μαγαζί.. αλλά δεν …πειράζει!!!
Σπάστηκα. Πήρα την τηλεόραση, πήγα στον μάστορα της γειτονιάς, πλήρωσα 50 ευρώ με απόδειξη και η τηλεόραση φτιάχτηκε. Φυσικά στο ΠΛΑΙΣΙΟ – PLAISIO ούτε θα με ξαναδούνε, όχι για να πάρω τηλεόραση, ούτε στυλό δεν παίρνω πλέον από εκεί!
press-gr.com
plaisioantikat
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

5 σχόλια:

  1. Αυτό δεν είναι καταγγελία αλλά δυσφήμιση και βλακεια.... Δύο χρόνια εγγυηθηκαν οι άνθρωποι όταν το αγόρασε. Τι σημασία έχει το αν είναι δύο χρονιά και 1 μήνα? Και γιατί τότε να μην το κάνουμε δύο και 3 μήνες πχ που χάλασε κάποιου άλλου ?? Τι ακριβώς δεν μπορείς να δεχτείς μετά από δύο χρόνια ρε φίλε που ανέβασες και καλά καταγγελία .. Ντροπή σε εσένα και στους διαχειριστές (εάν δεν είναι είσαι ο ίδιος) γιατί είναι εντελώς παράλογο αυτό έγραψες και εγώ εάν ήμουν του πλαισίου θα σου έκανα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω κι εγω οτι εχεις δικιο σ αυτο.

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΑ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΑΘΑ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, ΠΛΗΡΩΣΑ 50 ΕΥΡΩ, ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΣΗ, ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΒΗ, ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΠΑΘΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΒΗ, ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΝΤ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ, ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΩΡΕΑΝ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ. ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
  2. με το συγκεκριμένο κατάστημα είχα και εγώ πρόβλημα με έναν σκληρό το οποίο μετά απο επικοινωνία με Αθήνα λύθηκε ,στην προκειμένη περίπτωση όμως εφόσον έληξε η εγγύηση δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To PLAISIO έχει άλλα θέματα άξια σχολιασμού όπως η μεταχείριση η συμπεριφορά και η πολιτική έναντι των εργαζομένων Λυπάμαι που ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης είναι ένας επιχειρηματίας που ξεκίνησε από ένα μαγαζάκι στην Στουρνάρη και με κόπο κατάφερε να γίνει αυτό που βλέπουμε. Έπρεπε να ξέρει καλά και να σέβεται όσο πρέπει τον εργαζόμενο.Γιατί με το σύστημα που υιοθέτησε και επιβάλει επιδιώκει να τον μετατρέψει σε εργάτη-ρομπότ. Εξάλλου είναι γνωστά διάφορα που έχουν κατά καιρούς γραφτεί στο διαδίκτυο. Οι υπάλληλοι μένουν εκεί μέχρι να βρουν κάπου ανθρωπινή εργοδοσία. Είμαι σίγουρος ότι το μέλλον ... δεν του ανήκει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή