Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ! Το «γλεντάει» το Twitter το Ρινάκι: Από το «Φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι» στην επιθεώρηση του 6ου στόλου

ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ! Το «γλεντάει» το Twitter το Ρινάκι: Από το «Φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι» στην επιθεώρηση του 6ου στόλου


Police-Voice blog ➤
«Η Κατερίνα Νοτοπούλου επιθεωρεί τον 6ο Στόλο… θα μπορούσε να ναι και αρχή ανεκδότου»
Η Κατερίνα Νοτοπούλου έχει εξελιχθεί σε ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του ελληνικού Twitter. Κάθε της εμφάνιση, της δίνει την ευκαιρία να γίνει trend, κάθε της δήλωση σχολιάζεται άλλοτε με πολύ χιούμορ, άλλοτε με δηλητήριο. Μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε λοιπόν στα social media οταν έγινε γνωστό, και μάλιστα με φωτογραφικά ντοκουμέντα, ότι η υφυπουργός ανέβηκε στον 6ο Στόλο για επιθεώρηση.
Αλλοι νόμιζαν ότι πρόκειται για ανέκδοτο ή fake news, άλλοι θυμήθηκαν το Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι», όλοι πάντως είχαν να πουν μία κουβέντα για τη συγκεκριμένη επίσκεψη. Ιδού μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets:

Η Νοτοπούλου επιθεωρεί τον 6ο Αμερικανικό στόλο. Μετά από αυτό μπορώ ήσυχος να αποχωριστώ τα εγκόσμια. Τα είδα όλα.....

Η Νοτοπουλου επιθεωρει(!!!)τον 6ο στολο. Ναι, ναι επιθεωρει!!!!
Μπροστα τους το θεατρο του παραλογου ειναι ωχρια. Η ελληνικη γλωσσα, παρα τον πλουτο της, δεν εχει λεξεις να τους περιγραψει.


Βλέποντας την Νοτοπουλου να επιθεωρεί περήφανη τον 6ο στόλο και γενικά τους αριστερους συριζαίους να μοιάζουν τόσο πολύ με την λαϊκή δεξιά, συμπεραίνω ότι στην Ελλάδα ισχύει το ή πασοκ η χάος.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου