Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΡΕΥΜΑ – 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΠΙΣΩ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΡΕΥΜΑ – 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΠΙΣΩ


Police-Voice blog ➤
Μια ιστορία που συγκλονίζει την Αγριά. Το κορίτσι που είναι μαθήτρια Λυκείου αναγκαζόταν να διαβάζει κάτω από τον στύλο, αφού στο σπίτι το ηλεκτρικό ήταν κομμένο.
Άνεργοι και οι δύο γονείς δεν μπορούν να προσφέρουν στα τρία ανήλικα κορίτσια τους ούτε τα αναγκαία.
Καταγγελία στις κοινωνικές υπηρεσίες έγινε από τον πρώην δημοτικό σύμβουλο κ. Χαρ. Ζάχο, που σοκαρίστηκε από την εικόνα του κοριτσιού, που διάβαζε στο πεζοδρόμιο.
Τα παιδιά σύμφωνα με  δημοσίευμα της εφημερίδας «Θεσσαλία» μεγαλώνουν σε συνθήκες φτώχειας και αυτό επηρεάζει την εκπαίδευσή τους. Οι γείτονες τακτικά προσφέρουν είδη, όπως επίσης βοηθούν με παπούτσια και πανωφόρια, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις προσφέρουν και δάνεια έκτακτης ανάγκης σε μετρητά για να ζήσει η οικογένεια.
Η μητέρα έχει απευθυνθεί και στην Εκκλησία όπως επιβεβαίωθηκε αλλά δεν πηγαίνει  να παραλαμβάνει καθημερινά φαγητό από το Σπίτι Γαλήνης, όπου σιτίζονται 47 άτομα .
Η τοπική εκκλησία είναι γνώστης της κατάστασης, όπως και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, στις οποίες έχουν γίνει αναφορές. Το σχολείο επίσης είναι ενημερωμένο για την κατάσταση των τριών ανήλικων κοριτσιών και θα μπορούσε να αποτελεί ένα δίχτυ ασφαλείας, ιδιαίτερα για τα παιδιά που βρίσκονται σε κατάσταση ένδειας.
Ο πατέρας τους λάμβανε επίδομα αναπηρίας, αλλά όπως έγινε γνωστό αυτό «κόπηκε» και στην οικογένεια δεν υπάρχει εισόδημα. Στην Αγριά σύμφωνα με όσους επικοινώνησε η «Θεσσαλία» είναι κοινό μυστικό η κατάσταση της οικογένειας, αλλά δεν υπάρχει επίσημη και θεσμική κοινωνική υποστηρικτική κινητικότητα και η οικογένεια ζει με την «ελεημοσύνη» των γειτόνων. Εκτός από τη μαθήτρια που φοιτεί στο Λύκειο, η οικογένεια έχει δύο ακόμα κοριτσάκια, ένα στο δημοτικό και ένα στο γυμνάσιο.
Σήμερα το πρωϊ το ρεύμα επανασυνδέθηκε με χρήματα που συγκέντρωσαν οι γείτονες.
ΠΗΓΗ: e-thessalia.gr
ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ??? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ! ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑΑΑΑ ! ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Η ΡΟΜΑ ..............

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου