Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Συγκλονίζει η καθαρίστρια από τον Βόλο! “Με τρομοκρατεί η σκέψη ότι μπορεί να επιστρέψω στη φυλακή”

Συγκλονίζει η καθαρίστρια από τον Βόλο! “Με τρομοκρατεί η σκέψη ότι μπορεί να επιστρέψω στη φυλακή”


Police-Voice blog ➤
Ολόκληρη η ζωή της, χωρίς καμία υπερβολή, κρίνεται από την απόφαση που θα πάρει ο Άρειος Πάγος στις 6 Φεβρουαρίου.

Ο λόγος για την καθαρίστρια από τον Βόλο, η ιστορία της οποίας είχε προκαλέσει ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης σε όλη τη χώρα. Το πλαστό πτυχίο και οι δραματικές στιγμές πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. «Ήμουν φοβισμένη, ξυπνούσα το βράδυ, κοιτούσα γύρω μου και έκλαιγα» λέει  ανοίγοντας την καρδιά της. Όλα όσα λέει η 53χρονη Δήμητρα Τσιαντάκη και όλο το χρονικό της υπόθεσης.
Στον Άρειο Πάγο αναμένεται να φτάσει στις 6 Φεβρουαρίου του 2019 η υπόθεση της καθαρίστριας από τον Βόλο, της Δήμητρας Τσιαντάκη, που καταδικάστηκε γιατί εργαζόταν έχοντας παραποιήσει το ενδεικτικό της Ε΄Δημοτικού σε απολυτήριο Δημοτικού. Η 53χρονη καθαρίστρια μετράει τις μέρες και ανυπομονεί για την απόφαση της δικαιοσύνης, ελπίζοντας, κατά κύριο λόγο, να μην επιστρέψει στη φυλακή.
“Με τρομοκρατεί η σκέψη ότι μπορεί να επιστρέψω στη φυλακή”
“Περιμένω. Έχω αγωνία και άγχος. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, άλλα θα δούμε, γιατί έχω ακόμα δρόμο. Έμεινα 23 μέρες στη φυλακή. Αποφυλακίστηκα στις 28 Νοεμβρίου. Ήμουν σοκαρισμένη, δεν το είχα συνειδητοποιήσει ότι ήμουν μέσα.
Πίστευα ότι έβλεπα ένα κακό όνειρο και όταν ξυπνήσω θα είμαι στο σπίτι μου με την οικογένειά μου. Θεωρώ ότι ήταν άδικη μια τόσο μεγάλη ποινή, αλλά είχα πάντα πίστη στο Θεό.
Ήμουν φοβισμένη, ξυπνούσα το βράδυ, κοιτούσα γύρω μου και έκλαιγα. Η φυλακή είναι σκληρή. Όταν ακούς και το θόρυβο από τις πόρτες που κλειδώνουν και σε κλείνουν μέσα… Δύσκολες καταστάσεις, βρέθηκα σε μια άλλη κοινωνία. Οι συγκρατούμενές μου ήταν φυλακισμένες για οικονομικά θέματα. Είχα καλές σχέσεις μαζί τους, δεν με ενοχλούσαν, ούτε τις ενοχλούσα.
Τώρα βρίσκομαι με την οικογένειά μου. Με τους ανθρώπους που με αγαπούν και μου συμπαραστέκονται. Παίρνω δύναμη από αυτούς, όπως έκανα και όταν ήμουν στη φυλακή.
Με τρομοκρατεί η σκέψη ότι μπορεί να επιστρέψω στη φυλακή. Δεν θέλω καν να σκεφτώ ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο” λέει η καθαρίστρια.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου