Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Έσκασε «βόμβα» ο Κύρτσος: «Όταν πέσει ο Μαδούρο θα δούμε ποιος τα έπαιρνε στον ΣΥΡΙΖΑ»!

Έσκασε «βόμβα» ο Κύρτσος: «Όταν πέσει ο Μαδούρο θα δούμε ποιος τα έπαιρνε στον ΣΥΡΙΖΑ»!


Police-Voice blog ➤
«Ο Παπαδημούλης έλειπε αλλά ο Κούλογλου και η Κούνεβα κάλυψαν επάξια το κενό και έδωσαν μάχη υπέρ του Μαδούρο» ήταν το δηκτικό σχόλιο του Γιώργου Κύρτσου για όσα έγιναν σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο και την στάση που κράτησαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε ότι είναι ακατανόητη η άποψη που εκφράζεται ότι ο Μαδούρο είναι δημοκρατικά εκλεγμένος. «Μιλάμε για 40 δολοφονίες αντιφρονούντων την τελευταία εβδομάδα… Οι Συριζαίοι παίζουν καθυστέρηση για να κάνει διάλογο ο Μαδούρο και να εξοντώσει το σύνολο των αντιπάλων του» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κύρτσος μιλώντας στην εκπομπή των Γιώργου Κουβαρά και Γιώργο Πιέρρο.
Ο Γιώργος Κύρτσος μίλησε επίσης για υποκρισία εκ μέρους του Τσίπρα. «Δεν μπορείς να είσαι υποψήφιος για Νόμπελ και ταυτόχρονα υποστηρικτής του Μαδούρο» και πρόσθεσε ότι μπαίνει πλέον και το θέμα των χρηματοδοτήσεων.
«Οι Podemos έχει αποδειχθεί ότι τα παίρνανε από το καθεστώς… Τώρα ποιος ακριβώς τα παίρνει και πως τα παίρνει από τον ΣΥΡΙΖΑ θα το δούμε όταν ανοίξουν τα αρχεία του καθεστώτος» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.
«Αυτός ο ζήλος τους να μην πέσει το καθεστώς δεν εξηγείται διαφορετικά» πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και σημείωσε ότι υπάρχουν φίλοι του πρωθυπουργού που μπαινοβγαίνουν εκεί όπως ο Νίκος Παππάς». «Δεν ξέρω τι τουρισμός είναι αυτός» πρόσθεσε ο Γιώργος Κύρτσος.
Σε ότι αφορά τη φράση του πρωθυπουργού για τους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια ότι «δεν έχουν μυαλό» είπε ότι είναι εντυπωσιακός ο κυνισμός του Τσίπρα και ότι με αυτήν την τακτική γελοιοποιεί ακόμη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου