Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΑΙΣΧΟΣ! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ F-16 ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ – ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΙΣΧΟΣ! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ


Police-Voice blog ➤
Την ώρα που η χώρα βλέπει τα κυριαρχικά της δικαιώματα να καταπατούνται από Αλβανούς και Τούρκους, η ανθελληνική Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την προστασία του εναέριου χώρου των αλβανικών πιθήκων.
Έτσι λοιπόν, ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 πέταξαν πάνω από την νέα νατοϊκή βάση στην Αλβανία, σε εκδήλωση του ΝΑΤΟ,  για να.. «τιμήσουν» την χώρα, η οποία ευθύνεται για την δολοφονία του Κ.Κατσίφα, του Γιώργου Κουλούρη στη λεωφοροπειρατεία του 1999 και πόσων άλλων ακόμα!
Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιοποίησε το αλβανικό ΥΠΑΜ, τα ελληνικά F-16 φαίνονται να εκτελούν διέλευση επάνω από περιοχή που βρισκόταν το πλήθος.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΝΑΤΟ, η εκδήλωση υλοποιήθηκε στην αεροπορική βάση Kucova, με τη συμμετοχή ιταλικών μαχητικών EF-2000 Typhoon και ενός Νατοϊκού Ε-3Α και συνέπεσε με την επίσκεψη του διοικητή της NATO AIRCOM στην Αλβανία, Πτεράρχου Tod Wolters.
Είναι πραγματικά αδιανόητη η ανθελληνική πολιτική που ασκεί προκλητικά η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που προτιμά να τιμά τους εχθρούς της χώρας παρά τους ίδιους τους πολίτες της. Εκλογές το δυνατόν συντομότερο για να σωθεί ό,τι απέμεινε από την ιστορία της χώρας μας.
Δείτε βίντεο από την… πανηγυρική εκδήλωση προς τιμήν της… Αλβανίας.

Commander of NATO AIRCOM, General Tod Wolters, will attend a ground breaking event for Kucova Airbase, Albania today. Tirana: watch out for the NATO AWACS and the Fighter planes from ITA andGRE ! @NATOpress @NATO @AlbaniaYata @AlMissionNATO @SHAPE_NATO @MinMbrojtjes
65 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου