Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Βολές κατά ρυπάς εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη, ΡΟΥΚΕΤΑ! Στα ηχογραφημένα του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ακούγεται και ο… Σόρος; Γιατί δεν τα δίνει στη δημοσιότητα ο Θεοδωράκης;

Βολές κατά ρυπάς εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη, ΡΟΥΚΕΤΑ! Στα ηχογραφημένα του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ακούγεται και ο… Σόρος; Γιατί δεν τα


Police-Voice blog ➤
Βολές κατά ρυπάς εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη, αλλά και αποκαλύψεις για τα όσα έγιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού προχώρησε ο Γιώργος Αμυράς.
«Το Ποτάμι το διέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα προκάλεσε τον πρόεδρο του Ποταμιού να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις ηχογραφήσεις και να βγει να πει για ποιο λόγο ψήφισε τις Πρέσπες.
«Να τα βγάλει όλα ο Θεοδωράκης και να πει τι απάντησε. Να βγάλει τα πρακτικά και τις ηχογραφήσεις της κλειστής σύσκεψης που έγινε για το Σκοπιανό», είπε και πρόσθεσε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης θα πρέπει να πει δημόσια «για ποιο λόγο ψηφίζει την συμφωνία των Πρεσπών» και να απαντήσει «Εάν έχει αναλάβει δεσμεύσεις και έναντι ποιον… Την Πέμπτη το βράδυ κάναμε το Πολιτικό Συμβούλιο. Έβγαλαν 9 δευτερόλεπτα ηχογραφήσεων, ας τα βγάλουν όλα»… κατέληξε.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου