Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ! Εξιλεώνει τον ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν είναι προδότης όποιος ψήφισε τις «Πρέσπες» [ΒΙΝΤΕΟ]

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ! Εξιλεώνει τον ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν είναι προδότης όποιος ψήφισε τις «Πρέσπες» [ΒΙΝΤΕΟ]


Police-Voice blog ➤
Μία δυσάρεστη έκπληξη (που αποτυπώθηκε σε βίντεο) μας επιφύλαξε ο Κυριάκος Βελόπουλος στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra24 στις 7/2/2019.

Ο ιδρυτής και αρχηγός της Ελληνικής Λύσης ούτε λίγο ούτε πολύ έσπευσε να… εξιλεώσει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας: «Δέν είναι προδότες οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν το όνομα της Μακεδονίας»!
Αδιάψευτος μάρτυρας το παρακάτω βίντεο:
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

3 σχόλια:

  1. Μια άτυχη κουβέντα σε μια άτυχη στιγμή που έγινε πάνω στη ρημη του λογου. Οι πράξεις μετράνε ,και το ήθος του ανθρώπου. Και ο πυρήνας των απόψεων του . Δείτε ολόκληρο το βίντεο και τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους.ποτε δεν πρέπει να κρίνεις το όλον απ'το μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τυπακος , μαλλον "παει" φουλ για υποψηφιος του αλλου Κυριακου... της Ν.Δ. ...Γιατι ουτε κι αυτος θελει να τους αποκαλουμε ΠΡΟΔΟΤΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα εγω παντα το ελεγα πως ειναι Δεξιος ασχετως αν το επαιζε Πατριωτης! Εδω και ο Μητσοτακης λεει οτι ειναι Πατριωτης.Ειναι γλυφτης κατουριμενες ποδιες φυλαει. Το ειπε στον Συριζαιο απο το CΟΝΤΡΑ διοτι την προειγουμενη φορα ειχανε τσακωθει και αναγκαστηκε να ζητησει Συγνωμη για να μην τον πεταξει απο το Στουντιο. Δεν ειναι εμποιστος Πολιτικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή