Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Η Νοτοπούλου «ζαλίστηκε» από τις δημοσκοπήσεις! Πανωλεθρία παρά τα φρου-φρου και τις δαντέλες

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Προβάδισμα του Νίκου Ταχιάου καταγράφει νέα δημοσκόπηση για τον δήμο Θεσσαλονίκης, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, ενώ η Κατερίνα Νοτοπούλου βρίσκεται στην έκτη θέση.
Στη δημοσκόπηση της Opinion Poll που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Karfitsa», ο Νίκος Ταχιάος προηγείται με 15,7% και ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Γιώργος Ορφανός με 12,3%. «Μάχη» για την τρίτη θέση δίνουν ο Κώστας Ζέρβας και ο Σπύρος Βούγιας με 9,8% και 9,7% αντίστοιχα. Ακολουθούν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 6,9%, η Κατερίνα  Νοτοπούλου με 6,5% και ο Πέτρος Λεκάκης με 5%.
Στην ίδια δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές, η ΝΔ συγκεντρώνει το 28,8%, καταγράφοντας προβάδισμα 17,7 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (11,1%).
Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 4,8%, το ΚΙΝΑΛ με 4,4% , το Κ.Κ.Ε 2,6% και η Ένωση Κεντρώων με 2,4%. Αναποφάσιστοι δηλώνουν το 22,2% των ερωτηθέντων.
Όταν γίνεται αναγωγή χωρίς λευκά, άκυρα και αποχή, η ΝΔ εμφανίζεται στο 33% έναντι 12, 7% (διαφορά 20,3% ) του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή 5,55%, το ΚΙΝΑΛ 5% , το Κ.Κ.Ε. 3% και η Ένωση Κεντρώων 2,7%.

Γιατί να μην γελάνε; Ούτε στα καλύτερα όνειρα τους δεν φαντάστηκαν ότι θα ζούσαν τέτοιες στιγμές! Παπούτσι 750 ευρώ η καθαρίστρια! Στην υγεια των κορόιδων

Τα απίστευτα σχόλια των χρηστών για τα πανάκριβα παπούτσια της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης
Ήταν πριν από δύο μέρες όταν οι ροζ λουστρίνι γόβες της κυρίας Κατερίνας Νοτοπούλου κλεψαν την παράσταση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Το Τwitter και τα social media πήραν φωτιά για την στιλιτιστική επιλογή της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης. Αυτό όμως που προκάλεσε τα σχόλια των χρηστών του Διαδικτύου είναι πως τα συγκεκριμένα παπούτσια εκτός από πολύ θηλυκά και εντυπωσιακά είναι επώνυμα και πανάκριβα.
Χαρακτηριστικά είναι μερικά από τα tweets
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου