Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΕΤΣΟΚ..... ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Ένα συγκλονιστικό βίντεο, σκηνές που είναι γροθιά στο στομάχι μιας χώρας που θέλει να λέγεται πολιτισμένη, παρουσιάζει σήμερα ο κυριακάτικος τύπος.

Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο φρίκης μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού το οποίο δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία κρατουμένου, τον περασμένο Ιανουάριο. Το θύμα είναι ένας Αλβανός ποινικός, ο οποίος όπως και οι ομοεθνείς δολοφόνοι του είχαν μεταχθεί από το Κ.Κ. Δομοκού, προκειμένου να δικαστούν ως κατηγορούμενοι -για ηθική και φυσική αυτουργία αντίστοιχα- στην υπόθεση δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου
Επιπλέον, το θύμα είχε καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γ. Αντωνόπουλου. Θύμα και δράστης βρίσκονταν στην ίδια πτέρυγα των μεταγωμένων, όπου είχαν κρατηθεί και παλιότερα.
Πέρα από τις σκληρές και ακάταλληλες για παιδιά σκηνές, δείχνει την… ανενόχλητη καταδίωξη και τα αλλεπάλληλα μαχαιρώματα μεταξύ κρατουμένων στους διαδρόμους των φυλακών.
Ενα οπτικό υλικό που καταγράφει και αναδεικνύει τη διαρκή ανομία και το χάος στην κεντρική φυλακή της χώρας που επιχειρεί να αρνηθεί η κυβέρνηση. Σε μια κατάσταση που θυμίζει Κολομβία και Μεξικό. Και όλα αυτά όταν τους τελευταίους μήνες στον Κορυδαλλό έχουν σημειωθεί περίπου 10 αιματηρές συμπλοκές, 26 θάνατοι κρατουμένων από διάφορες αιτίες και δεκάδες τραυματισμοί.
Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες από το βίντεο που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής:
 2 3  5 7 8

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου