Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ! ! ΒΡΕ ΒΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ?? ΒΡΕ ΚΟΤΖΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ??? ΒΡΕ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΣΕΙΣ ???



Police-Voice blog

Η Συμφωνία των Πρεσπών τον αναγνωρίζει αυτόν ως Μακεδόνα τουρίστα που ήρθε από την Βόρεια Μακεδονία στην βόρεια περιφέρεια της Ελλάδας. Το διαβατήριο του γράφει ότι η υπηκοότητα του είναι της Βόρειας Μακεδονίας/Μακεδονική και το εθνόσημο γράφει ΜΚ. Ευτυχώς που η περίφημη συμφωνία τον υποχρέωσε να βάλει ΝΜΚ μόνο στις πινακίδες του αυτοκινήτου του για τα μαύρα μάτια των Ελλήνων όταν έρχεται στην Χαλκιδική και να απαρνηθεί την αρχαιολάγνεια του. Πω πω νίκη μεγάλη, Αλέξη της καρδιάς μας! Κοιτάξτε κι εσείς της ΝΔ να «σεβαστείτε» την συμφωνία, ε; Μην ξεχάσετε!

Εδώ βλέπουμε τον Μπιτότσανετς (από τα Μπίτολα) με χαρακτηριστική καλοκαιρινή μπανιάτικη φορεσιά των φαλαγγιτών Μακεδόνων - την βρήκε σε έκπτωση στα Jumbo. Επίσης - η Θεσσαλονίκη είναι δικιά του.



Εδώ σύμφωνα με την Συμφωνία των Πρεσπών βλέπουμε έναν «Μακεδόνα» που ήρθε από την ΨΕΥΤΟ  «Βόρεια Μακεδονία» στο «βόρειο τμήμα της Ελλάδας» για διακοπές (στον Όρμο Παναγιάς Χαλκιδικής μας είπαν ότι ήταν ο καρνάβαλος αυτός). Όπως έχουμε πληροφορηθεί από πολλούς επιχειρματίες στην Χαλκιδική: οι βόρειοι γείτονες μας δεν φέρνουν μόνο τις περικεφαλαίες και τα σπαθιά τους - φέρνουν και τα κρέατα τους, τα εμφιαλωμένα νερά τους, τις πιπεριές τους, τα σάντουιτς τους, τις μουστάρδας τους και πολλές άλλες νοστιμιές από «τας Σκόπιας».




Αυτός ο ΨΕΥΤΟ  «Μακεδόνας» όμως είναι και κύριος. Αγόρασε και λουκουμάδες για να τονωθεί πριν κατακτήσει τα «αλύτρωτα νότια μέρη»! Μην τον παρεξηγείτε, ντεφ να γίντε!

Εδώ όμως γεννιέται και ένα ερώτημα; Γιατί η Ελλάδα δεν βάζει πρόστιμο (η έστω φόρο) σε όποιον φέρει τρόφιμα από άλλη χώρα όταν περνάει τα σύνορα; Έτσι γίνεται στον Καναδά και σε πολλες αλλες χώρες. Στο κάτω κάτω θα τα οικονομήσει η Ελλάδα μέχρι που να κοπεί ο βήχας των τουριστών της πεντάρας. Και αφού θέλουν να έρχονται ως απελευθερωτές κάθε καλοκαίρι, θα αρχίσουν να αγοράζουν και από μας θέλουν δεν θέλουν. Πως αλλιώς να μας απελευθερώσουν από τους Γραικούς; Πρέπει η κοιλίτσα να γιομίσει.

Σας ρωτούμε τώρα; Ποιός είναι ο «ντιπ για τα σίδερα» που λέμε στα Μακεδονικά; Ο «Μακεδόνας», ή ο Έλληνας που του σερβίρει λουκουμάδες;

Φοράει κόκκινο μαγιό; Διότι φοβόμαστε να ρωτήσουμε τί φεγγίζει ροζ από κάτω από τον χιτώνα. Η λινάτσα και το νερό δεν είναι καλός συνδυασμός.

Άντε ντούσες μας και μας χτύπησε κόκκινο πρωί πρωί!

Πηγή ➤Pan-Macedonian Association of Canada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου