Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Ο «πόνος» για τις «μωρομάνες» και η «μεγάλη μπίζνα»…ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ είχαν οι «μωρομάνες» στα άθλια κατειλημμένα κτίρια; Ποιος «ανθρωπισμός»

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ είχαν οι «μωρομάνες» στα άθλια κατειλημμένα κτίρια; Ποιος «ανθρωπισμός» επέτρεψε να μεγαλώνουν μωρά μες τη βρομιά και την ανέχεια; Ποια «ευαισθησία» άφησε βασανισμένους ανθρώπους να ζουν σαν τα ποντίκια σε μπουντρούμια των Εξαρχείων; Προφανώς η ίδια «ευαισθησία» που δημιούργησε την Ειδομένη.
Εκεί δηλαδή που κυλίστηκε στα λασπόνερα η ανθρώπινη αξιοπρέπεια κι εκεί που πάγωσε ακόμα περισσότερο το ήδη παγωμένο αίμα ξεριζωμένων ανθρώπων. Προφανώς ο ίδιος «ανθρωπισμός» που φιλοτέχνησε τη Μόρια. Το παγκόσμιο σύμβολο της αθλιότητας και του εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Εκεί που άνθρωποι πέθαναν από το κρύο, έζησαν πλάι στους υπονόμους, ανήλικα παιδιά βιάστηκαν και απελπισμένοι το έριξαν στα ναρκωτικά για να αντέξουν.
ΟΛΑ αυτά ακολούθησαν το «παγκόσμιο κάλεσμα», σε πρόσφυγες και μετανάστες, που έγινε το 2015 με «πρωθιέρεια της ντροπής» -όπως εξελίχθηκε- την κ. Τ. Χριστοδουλοπούλου. Η οποία βεβαίως δεν «δημιούργησε», αλλά υλοποίησε την «πολιτική» του ΣΥΡΙΖΑ. Η οποία οδήγησε, όπως ήταν προφανές, στο όνειδος της Μόριας και των άλλων «κολαστηρίων».
ΚΑΙ ΜΕΤΑ απ’ όλη αυτήν την αθλιότητα -που είναι ΟΛΗ του ΣΥΡΙΖΑ- και εξέθεσε στην παγκόσμια κοινή γνώμη τη χώρα, καταρρακώνοντας κάθε έννοια ανθρωπισμού, ο απελθών ΣΥΡΙΖΑ με την ανεξάντλητη υποκρισία και την ικανότητα κατασκευής κούφιων συναισθηματισμών, που διαθέτει, θυμήθηκε τις… «μωρομάνες». Με αφορμή τη νόμιμη εκκένωση με εισαγγελική παραγγελία και μετά από δικαστικές αποφάσεις 4 κατειλημμένων κτηρίων στα Εξάρχεια, που είχαν μετατραπεί σε αχούρια. Από εκεί πήραν τις «μωρομάνες» και τις πήγαν σε ανθρώπινα ξενοδοχεία. Η υποκρισία στο απόγειό της. Και ο κυνισμός στο ζενίθ.
ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ στην πλάτη του μια Ειδομένη και μια Μόρια ο Δ. Τζανακόπουλος -που επί 4,5 χρόνια αδιαφορούσε για το δράμα προσφύγων και μεταναστών- έδειξε να τον πιάνει ξαφνικά ο «πόνος» για τις «μωρομάνες». Μαζί του κι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εξίσου συνυπεύθυνα για το αίσχος που έχει σημαδέψει ανεξίτηλα την αντιμετώπιση του προσφυγικού και του μεταναστευτικού. Χωρίς ντροπή, χωρίς δισταγμό. Με την ίδια ξεδιαντροπιά που κάποιοι άλλοι, μετά τις 7 Ιουλίου και μετά από ένα… κενό 4,5 χρόνων, άρχισαν να μετρούν ξανά… αυτοκτονίες.
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και η πολιτική αναίδεια εξυψώνονται σε άλλες σφαίρες, αν αποδειχθούν βάσιμες οι υποψίες που οδήγησαν την OLAF να ερευνά πού πήγαν τα 1,6 δισ. ευρώ, τα οποία έχουν διατεθεί στην Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό. Και βεβαίως, αν αποδειχθεί -όπως έχει καταγγελθεί- ο ύποπτος ρόλος κάποιων ΜΚΟ και «συλλογικοτήτων» που φέρονται να έχουν εμπορευματοποιήσει το μεταναστευτικό και μάλιστα με ωμό και χυδαίο τρόπο. Κι αυτό ισχύει εις τη νιοστή, εφόσον επιβεβαιωθούν και «εκλεκτικές πολιτικές συγγένειες» που φέρονται να βρίσκονται-με το αζημίωτο-πίσω απ’ αυτό το άθλιο κύκλωμα που εμπορεύεται τον ανθρώπινο πόνο. Αν με δυο λόγια, δηλαδή, αποδειχθεί ότι η δήθεν ευαισθησία για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες δεν ήταν τίποτα άλλο παρά το πρόσχημα για την πιο μεγάλη «αριστερή μπίζνα».

Με το κάρο μπροστά από το άλογο

Σήμερα θα παιχτεί το «δεύτερο ημίχρονο» της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, αφού το χθεσινό «πρώτο ημίχρονο» αναλώθηκε κυρίως σε οργανωτικά θέματα. Τα πιο «βαριά» πολιτικά αφέθηκαν για σήμερα. Ο,τι παράγει σπινθήρα και τριβές αναμένεται να τεθεί σήμερα. Αλλά ακόμα κι αυτά μάλλον ανούσια είναι. Γιατί αν αντί του Π. Σκουρλέτη γίνει γραμματέας π.χ. η Ε. Αχτσιόγλου, τι αλλάζει; Ή τι αλλάζει στον ΣΥΡΙΖΑ αν ο Α. Τσίπρας εκλεγεί από τη βάση αντί του συνεδρίου του κόμματος, αν δεν έχει λήξει το θέμα της πολιτικής φυσιογνωμίας του και της πολιτικής του; Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει ότι δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ αλλά ένας ηττημένος Α. Τσίπρας, ο οποίος δεν έχει πια και τη λάμψη του παρελθόντος; Αρα όλη η «συζήτηση» που αφορά ουσιαστικά στην πολιτική μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι περί όνου σκιάς. Πόσω μάλλον όταν το πρώην κυβερνών κόμμα κατάφερε να φτάσει στις εκλογές και την τετραπλή ήττα χωρίς προγραμματικές, πολιτικές, στρατηγικές και ηθικές δυνάμεις.
Εφτασε εξουθενωμένο και κρεμασμένο από έναν κουρασμένο και φθαρμένο ηγέτη. Και τώρα, αντί να αναζητήσει τις βαθύτερες και πραγματικές πολιτικές αιτίες που τον οδήγησαν στις αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες, συζητούν ουσιαστικά διαδικαστικά θέματα. Ή θέματα που αφορούν στην ενδοσκόπηση και τη συγκρουσιακή κουλτούρα της Αριστεράς. Γιατί με άλυτο το μείζον πολιτικό θέμα της πολιτικής και της φυσιογνωμίας του κόμματος, είναι πραγματικά ασήμαντο ποιος θα είναι ο γραμματέας ή με ποια διαδικασία θα εκλεγεί ο …μοναδικός υποψήφιος που θα υπάρχει. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ασχέτως τι λέει, «μέσα» του πιστεύει ακόμα ότι έχασε «άδικα» γιατί ο «αγνώμων» λαός δεν εκτίμησε το «σπουδαίο» έργο του. Ακόμα και τώρα, δυο μήνες μετά την ήττα στις εθνικές εκλογές και τέσσερις μήνες μετά την ήττα στις ευρωεκλογές, δεν έχει καταλάβει ακόμα γιατί καταψηφίστηκε περίπου από το 70% του ελληνικού λαού.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΔΩ ΟΙ ΜΩΡΟΜΑΝΕΣ ???


Ηταν και δημοσιογράφος…

«Σκοπεύουμε να καταγγείλουμε στη LIBE τη σημερινή επιχείρηση-γροθιά στη δημοκρατία και την ανθρωπιά. Πρόκειται για μια πράξη ΠΑΡΑΝΟΜΗ, που αντιβαίνει στις ευρωπαϊκές αξίες και τα ψηφίσματα του ΟΗΕ για την προστασία των ευάλωτων πληθυσμών». Τάδε έγραψε ο πρώην δημοσιογράφος και νυν ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Αρβανίτης, σε μια πρωτοφανή επίδειξη άγνοιας. Η εκκένωση των κατειλημμένων 4 κτιρίων στα Εξάρχεια έγινε απολύτως νόμιμα: Παρουσία εισαγγελέα και μετά από δικαστική απόφαση. Δεδομένου ότι αυτά τα κτίρια ανήκουν σε Ελληνες πολίτες και το Σύνταγμα της Ελλάδος προστατεύει την ιδιοκτησία. Είναι άλλο πράγμα να διαφωνείς (;) π.χ. αν ορθώς προστατεύεται η ιδιοκτησία και εντελώς άλλο πράγμα να χαρακτηρίζεις «παράνομο» κάτι που επιτάσσει το Σύνταγμα. Μέχρι να αποφασισθεί ότι πρέπει να αρθεί η συνταγματική προστασία της ιδιοκτησίας, τέτοιες απόψεις δεν είναι «αριστερές» ή «επαναστατικές». Είναι απλώς ασόβαρες.

Α. Μαρτίνος, μια εξαιρετική επιλογή

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δοτικό άνθρωπο, που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και ελάχιστοι γνωρίζουν το φιλανθρωπικό έργο του. Ο,τι κάνει -κι απ’ ό,τι λένε οι πληροφορίες κάνει πάρα πολλά βοηθώντας άγνωστους ανθρώπους οι οποίοι έχουν πραγματική ανάγκη- το ξέρουν μόνο ο ίδιος και οι άνθρωποι που βοηθήθηκαν. Ο λόγος για το νέο πολιτικό διοικητή του Αγίου Ορους Α. Μαρτίνο, που αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή του Κ. Μητσοτάκη. Οχι κυρίως γιατί αποτελεί μια αναγνώριση της προσφοράς του, αλλά γιατί με τις αποδεδειγμένες ικανότητες που διαθέτει το Αγ. Ορος θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο ως παγκόσμιος προορισμός.

Απορίες

1. Ποιος θορυβήθηκε περισσότερο από τη χθεσινή δήλωση Πέτσα ότι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο διερεύνησης, για το τι έγινε το πρώτο 6μηνο του 2015;
2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 40… ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ Ή ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΑΣΗ;
Από την στήλη «Δια Ταύτα» στην έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου