Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

ΩΡΑ 16:30! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΖΩΝΗ, ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Πήρε… φόρα στις δηλώσεις που έκανε την προηγούμενη Παρασκευή, με αφορμή την επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ στην Αλεξανδρούπολη ο πρώην δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης και ξέφυγε άλλη μια φορά σε… επικίνδυνες δηλώσεις για την εθνικά ευαίσθητη περιοχή μας.
Webp.net-resizeimage-7-2
Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status Radio και τον Σταύρο Αποστολίδη, ο κ.Λαμπάκης δήλωσε ότι αισθάνεται πως η Θράκη στην οποία ζει και είναι κομμάτι ελληνικό βέβαια, “που βρίσκεται συνορευόμενη με την Μακεδονία από την μια μεριά και απ’ την άλλη με την Τουρκία είναι ουδέτερη ζώνη. Δηλαδή αισθάνομαι ότι ζω σε μια ουδέτερη ζώνη, έτσι αισθάνομαι εγώ ως Έλληνας αυτής της περιοχής, ως Θρακιώτης, η οποία δεν έχει καμία προοπτική γιατί ο κύριος Πάιατ και η Αμερική δεν θέλει να επενδύσει κανείς εδώ πέρα. Αισθάνομαι ως Θρακιώτης ότι η Θράκη μου, η υπέροχη αυτή Θράκη, είναι ουδέτερη ζώνη στην ουσία”.
Είχε δηλώσει παλαιότερα ότι η Θράκη μπορεί να γίνει ανεξάρτητο κράτος!!!
Αυτές οι δηλώσεις είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν και θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βαγγέλης Λαμπάκης… ξεφεύγει στις δηλώσεις του και λέει απαράδεκτα και επικίνδυνα πράγματα για την εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Θράκης. Τον Σεπτέμβριο του 2011 είχε δηλώσει ότι η Θράκη έχει τα στοιχεία που μπορεί να σταθεί και να γίνει ένα ανεξάρτητο κράτος. Τόνισε μάλιστα ότι βρίσκεται ανάμεσα σε… δυο ηπείρους, ανάμεσα σε δυο χώρες που έχουν διαφορετικούς πολιτισμούς, προκαλώντας τεράστιες αντιδράσεις στην Αθήνα, αφού οι δηλώσεις του αυτές προβλήθηκαν έντονα από το σύνολο των αθηναϊκών ΜΜΕ προκαλώντας σάλο. Προσπάθησε τότε να τις… μαζέψει και κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι παραποίησαν τις δηλώσεις του, αλλά το ΒΙΝΤΕΟ με εκείνες τις δηλώσεις είναι χαρακτηριστικό.
Πηγή: evros-news.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου