Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Το θέμα εδώ είναι πως ζητάνε συγγνώμη από ένα ΨΕΥΤΟκράτος που προχώρησε σε παράνομη εισβολή και υφαρπαγή εδαφών, από τον ηγέτη του ψευδοκράτους που δεν αναγνωρίζει κανείς; ΦΩΤΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΗΡΩΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (ΦΩΤΟ)


Το θέμα εδώ είναι πως ζητάνε συγγνώμη από ένα κράτος που προχώρησε σε παράνομη εισβολή και υφαρπαγή εδαφών, από τον ηγέτη του ψευδοκράτους που δεν αναγνωρίζει κανείς;
16ros_simaia_katehomena
Στη δημοσιότητα έδωσαν Τ/κ ΜΜΕ αυτούσια την επιστολή του πατέρα του 16χρονου, ο οποίος υπέστειλε τη τουρκική σημαία στην κατεχόμενη Λύση. Παραλήπτης της επιστολής είναι ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.
Η επιστολή η οποία είναι γραμμένη στα ελληνικά, μεταξύ άλλων σημειώνει ότι η οικογένεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη για το γεγονός, τονίζοντας ότι ο 16χρονος αναγνώρισε το λάθος του, μετάνιωσε, και πως δεν θα επαναληφθεί.
Επίσης, ο πατέρας του 16χρονου, χαρακτήρισε απερίσκεπτη την πράξη του γιου του και εφηβική επιπολαιότητα που έγινε κάτω από συναισθηματική φόρτιση, καταδικάζοντας την.
Παράλληλα, εκφράζεται η ευχή και η ελπίδα όπως δεν διαταραχθεί το θετικό κλίμα συνεννόησης μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.
Αυτούσια η επιστολή:
Σίγουρα η οικογένεια θα δέχθηκε πιέσεις από την Λευκωσία για να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Πρόκειται για μια απίστευτη ξεφτίλα, καθώς η ηρωική πράξη του 16χρονου, αντί να μας τονώσει το ηθικό, μας έκανε και πάλι ραγιάδες με την συμπεριφορά μας.
Νωρίτερα, σε προκλητική έπαρση της τουρκικής σημαίας στα Κατεχόμενα προχώρησε ο «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ, λίγες μέρες μετά από την υποστολή της από 16χρονο Ελληνοκύπριο και με πλήθος απειλών να φτάνουν στις ελεύθερες περιοχές.
Στο δημοτικό σχολείο της κατεχόμενης Λύσης, όπου ο 16χρονος Ελληνοκύπριος υπέστειλε την τουρκική σημαία την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε σήμερα ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» των κατεχομένων, Ερσίν Ταταρ, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στα Κατεχόμενα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου