Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ – «ΣΗΜΕΡΑ Η’ ΑΥΡΙΟ ΤΡΥΠΑΜΕ…»

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Δεν πτοούνται οι Τούρκοι σε ότι αφορά τις προθέσεις τους για γεώτρηση στο οικόπεδο 7 της κυπριακής ΑΟΖ, ούτε από τις αποδοκιμασίες των κυβερνήσεων Ιταλίας, Γαλλίας και Αιγύπτου.
Το πρωί της Δευτέρας, ο υπουργός Ενέργειας της γειτονικής χώρας, Φατίχ Ντονμέζ τόνισε, για άλλη μια φορά, πως το γεωτρύπανο «Γιαβούζ» βρίσκεται, ήδη, στο κυπριακό θαλάσσιο οικόπεδο και προετοιμάζεται για δράση. «Το Γιαβούζ έχει φτάσει σρτην περιοχή και σήμερα ή αύριο θα ξεκινήσει τη νέα γεώτρηση» τόνισε ο Ντονμέζ.
«Δεν υπάρχει καμία δύναμη που να μπορεί να μας εμποδίσει να σταματήσουμε την ερευνητική μας δουλειά. Θα ψάξουμε και θα δούμε τι υπάρχει στην περιοχή» πρόσθεσε ο Ντονμέζ, όταν ερωτήθηκε για τη δράση της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο
Η κίνηση της Αγκυρας ανεβάζει στα άκρα την ένταση στην περιοχή και δεν είναι φυσικά τυχαίο ότι ο πρωθυπουργός ανέβαλε το ταξίδι του στην Αίγυπτο, ώστε να βρίσκεται στην Αθήνα και να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Ο κ. Μητσοτάκης ήταν να αναχωρήσει σήμερα το πρωί και θα αναχωρήσει, εκτός απροόπτου, αύριο.
Συγκεκριμένα, ενώ όλα ήταν έτοιμα για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Αίγυπτο και είχε καθοριστεί και το πρόγραμμα, εδώ και αρκετές μέρες στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου, χθες το μεσημέρι αποφασίστηκε να ακυρωθεί η πρώτη μέρα του ταξιδιού και να ταξιδέψει αυθημερόν, την Τρίτη, στο Κάιρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που τελικά καθόρισε τις τελικές επιλογές, ήταν οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών στην νοτιοανατολική Ευρώπη.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου