Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Θρήνος: Έχασε την ζωή του σε τροχαίο ο διεθνής πολίστας Αδαμάντιος Μαντής Σοκ στον ελληνικό αθλητισμό από τον θάνατο του 21χρονου

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό πόλο.

Ο τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου Αδαμάντιος Μαντής έχασε την ζωή του νωρίς το πρωί της Κυριακής μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Με ανάρτησή στoν επίσημο λογαριασμό του στο twitter, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, εκφράζει τη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του Αδαμάντιου Μαντή, τα ξημερώματα της Κυριακής σε αυτοκινητό δυστύχημα.

«Σκοτείνιασε η μέρα από την τραγική απώλεια του Αδαμάντιου Μαντή, του 21χρονου τερματοφύλακα πόλο του Ν.Ο.Χίου που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Συλλυπητήρια στους οικείους του, στην ομάδα του και στο ελληνικό πόλο», αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού στο «τιτίβισμά» του.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ για τον πολίστα.

Θρήνος. Μεγάλη απώλεια για τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική υδατοσφαίριση. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 21 ετών ο Αδαμάντιος Μαντής τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου.

Ο Αδαμάντιος στην καριέρα του είχε υπηρετήσει την Γλυφάδα, τον Πανιώνιο, το Παλαιό Φάληρο, τον Υδραϊκό, ενώ είχε αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομών των εθνικών ομάδων.

Ο Αδαμάντιος έπεσε θύμα τροχαίου τις πρώτες πρωινές ώρες, διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο και εξέπνευσε πριν από λίγο. Αιωνία του η μνήμη.

Πηγή: sport-fm


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου