Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ πήγε με μπαλόνια, χαμόγελα και πανό στον Πειραιά υπέρ των μεταναστών (ΦΩΤΟ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Καμαρώστε μια νεολαία… που την ώρα που ο ελληνικός πληθυσμός υποφέρει και αποδεκατίζεται επιλέγει να δείξει την αγάπη του στους μετανάστες.
Με πολύχρωμα μπαλόνια και κεντρικό σύνθημα «Η Ελλάδα αγκαλιάζει τους πρόσφυγες – Refugees Welcome (Καλώς ήλθατε, πρόσφυγες)», περίπου 300 αλληλέγγυοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Τομέα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ – Τμήμα Προσφυγικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και υποδέχτηκαν στις 11.30 το βράδυ της Κυριακής στο λιμάνι του Πειραιά τους 84 «πρόσφυγες» που μεταφέρθηκαν από τη Σάμο στο πλαίσιο του σχεδίου αποσυμφόρησης του νησιού.
Δείτε στην φωτογραφία πως υποδέχτηκε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ τους μετανάστες στον Πειραιά:

73349217_2456340454626782_8389671094600073216_o

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε την υπόσχεση ότι «θα βρισκόμαστε εκεί, και οπουδήποτε αλλού χρειαστεί, να αγωνιζόμαστε ενάντια στο σκοτάδι».
Από τον Τομέα Δικαιωμάτων παρευρέθησαν ο Πάνος Λάμπρου και η Ελένη Σταματάκη. Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ μετείχαν οι βουλευτές Θοδωρής Δρίτσας, Τρύφων Αλεξιάδης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, οι Νάσος Ηλιόπουλος, Νίκος Μπελαβίλας, Ρένα Δούρου, το Συντονιστικό και μέλη της Αλληλεγγύης Πειραιά.
Δείτε επίσης: ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΗ ΣΕ…(ΕΙΚΟΝΕΣ)
Επιχείρησε να μεταμφιεστεί ως η καλή ξανθιά από τα παραμύθια που αγαπάει όλο τον κόσμο!
Οι δολοφονίες των συμπατριωτών μας σε Μάνδρα και Μάτι δεν μπορούνε να ξεχαστούν, όσο καλούλα και να θέλει να μας παρουσιαστεί
1
Με λούτρινα στρουμφάκια για τα μικρά παιδιά, η Ρένα Δούρου βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (11.11.2019) στο λιμάνι του Πειραιά για να υποδεχτεί πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν από τα νησιά.
Με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό στο twitter, η Ρένα Δούρου, έκανε γνωστό ότι ξημερώματα Δευτέρας πήγε στον Πειραιά και υποδέχτηκε πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν από τα νησιά για να προωθηθούν σε δομές στην ενδοχώρα, στο πλαίσιο των μετεγκαταστάσεων.
«Για τη γιαγιά μας από τα Βουρλά, για τον παππού μας από τη Σμύρνη» έγραψε η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, ανεβάζοντας φωτογραφίες με την ίδια να υποδέχεται μητέρες και παιδιά, δίνοντας στα μικρά προσφυγόπουλα ένα… στρουμφάκι.


Στις 23:30 το βράδυ της Κυριακής έφτασε στον Πειραιά το πλοίο «Νήσος Χίος», που μετέφερε 84 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Σάμο.
Οι μετανάστες και πρόσφυγες επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας. Στις 07:00 κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά το “Νήσος Σάμος” με 72 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Χίο ενώ στις 08:00 το “Blue Star 2” με άλλους 69 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Λέρο.
Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες αναμένεται να επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας.
Πηγή ➤

2 σχόλια:

  1. Διψάει για το φως του Ισλάμ έναντι στο σκοτάδι του Ελληνισμού!Καμαρωστε λαό που βαδίζει προς τον αφανισμό του με χαμόγελο και χαζοχαρουμενιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν βάλει..."Ρότα" για το "Ψυχιατρείο" οι(σανοφαγοι) ψηφοφόροι και βουλευτές του Συριζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή