Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΆΤΟΣ «ΘΑΥΜΑΣΕ» ΚΟΤΖΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ζητούν αίθουσα σχολείου από τον Δήμο Έδεσσας για να διδάξουν, όπως λένε, την «μακεδονική γλώσσα».
Η ΑΜΚΕ «Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας-Κρστε Μισίρκοβ», με έδρα την Αριδαία διοργανώνει μαθήματα εκμάθησης της δήθεν «μακεδονικής γλώσσας». Τα μαθήματα στην Αριδαία συνεχίζονται κανονικά παρά τα εμπόδια που έχουν συναντήσει. Στην  Έδεσσα ζητάνε χώρο και περιμένουν απάντηση από τον Δήμο Έδεσσας, όπου έχουν κάνει αίτηση. Αν δεν έχουν θετική απάντηση, τότε υπάρχει και άλλος δρόμος…
Τα προγράμματα γίνονται μέσω ιντερνετικής πλατφόρμας, δωρεάν, μια ώρα την εβδομάδα (απογευματινές ώρες) . Η ΑΜΚΕ αναλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα (δηλ.εξοπλισμό: λαπ τοπ κλπ.).
Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί και τα συμπεράσματα είναι δικά σας:

Δείτε και τα έγγραφα της αίτησης:
2019-11-07-200137
2019-11-07-200146
Μετά από επικοινωνία που είχε πριν από λίγα λεπτά το makeleio.gr με τον συνάδελφο Τάσο Σεραφείμ που έκανε την συνέντευξη, σας μεταφέρουμε την τελευταία εξέλιξη στο θέμα: Αρχικά ο δήμος Έδεσσας απέρριψε το αίτημα με την αιτιολογία ότι η συγκεκριμένη οργάνωση δεν αποτελεί σύλλογο, έτσι η οργάνωση αυτή κατέθεσε εκ νέου το καταστατικό της για να αποδείξει ότι είναι σύλλογος. Αυτή την στιγμή το αίτημα της εκκρεμεί εκ νέου ενώ χθες στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στον δήμο συζητήθηκαν γενικά και αόριστα οι προϋποθέσεις για να παραχωρεί η δημοτική αρχή αίθουσες σε συλλόγους χωρίς να γίνει καμία ειδική αναφορά στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Αυτό που επιχειρεί ουσιαστικά η συγκεκριμένη οργάνωση είναι να πετύχει αναγνώριση δήθεν «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα!
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου