Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

«Ποια Ευρώπη; Η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία είναι φίλοι μας»… Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ και επικίνδυνος

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Είναι ώρες δύσκολες για την Αλβανία. Η Ελλάδα συνδράμει από την πρώτη στιγμή. Βοήθεια προσφέρουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Κακό πράγμα να είναι κανείς αχάριστος και δυστυχώς, αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή, ο Έντι Ράμα υπενθύμισε τον πραγματικό του χαρακτήρα.
Όπως αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο, ο Έντι Ράμα μιλώντας στο «Open Show» είπε ότι επικοινώνησε με τον Τούρκο πρόεδρο, Ερντογάν, και του ζήτησε την πραγματοποίηση μιας διάσκεψης δωρητών από την Ανατολή και τη Δύση.
Δηλαδή, ο Έντι Ράμα ζήτησε από τον Ερντογάν να διοργανώσει μια διεθνή διάσκεψη για να υποστηριχτεί οικονομικά η σεισμόπληκτη Αλβανία.
Δεν το ζήτησε από την Ελλάδα, που είναι η ηγέτιδα δύναμη των Βαλκανίων, χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προσέτρεξε πρώτη.
Από τον Τούρκο «νταβατζή» το ζήτησε. Σου λέει, θα κάνουμε μαζί ένα διεθνή έρανο, θα κρατήσουμε και ένα… ποσοστό από τις δωρεές. Τι; Δεν υπάρχει περίπτωση να σκέφτηκε κάτι τέτοιο ένας ενάρετος χαρακτήρας όπως ο Έντι Ράμα;
Στη συνέχεια και εδώ επίσης έδειξε ποιος πραγματικά είναι, ανέφερε επικριτικά ότι οι ευρωπαϊκές χώρες δεν έστειλαν μεγάλη βοήθεια, υποστηρίζοντας εκ νέου τον Ερντογάν, ο οποίος έστειλε κάποια βοήθεια;
Ακούσατε εσείς να στέλνουν οι Τούρκοι βοήθεια στην Αλβανία; Και αν ναι, ποια και πόση;
«Ευρώπη; Η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία είναι οι φίλοι μας που τρέχουν.
»Έχω απευθυνθεί τόσο στην Αυστραλία όσο και στο Ισραήλ.
»Μίλησα με τον Τούρκο πρόεδρο για την διοργάνωση μιας διάσκεψης χορηγών από τις χώρες τις Ανατολής και της Δύσης», είπε χαρακτηριστικά.
Αυτός ο αχάριστος είναι ο Έντι Ράμα.
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. Μυαλό, πότε θα βάλουμε;
    Κι' άντε και οι ηγέτες μας είναι αυτοί που είναι. Εμείς, ο λαός που έχει υποστεί τα πάνδεινα από δαύτους, πότε θα καταλάβει ότι στον ...κόρφο του ενδημεί όφις. Πότε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή