Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ: ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ…ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ «ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟ»

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Παρέμβαση για το θέμα των επιθέσεων από τους καταληψίες στους αστυνομικούς στο Κουκάκι και τις αποφάσεις των εισαγγελέων που αποφάνθηκαν πως είναι πλημμέλημα και αφέθηκαν ελεύθεροι έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στην εκπομπή «10» της ΕΡΤ, σημείωσε ότι έχει δημιουργηθεί η πεποίθηση πως υπάρχει το «δικαίωμα του τσιμεντόλιθου» και πέταξε το γάντι στην αντιπολίτευση λέγοντας ότι ο κάθε πολίτης περιμένει να κάνει μια καταγγελία για τους τσιμεντόλιθους και όλα αυτά που σημειώθηκαν στο Κουκάκι.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι «οι καταληψίες θα μπορούσαν να σκοτώσουν αστυνομικούς» και παρατήρησε ότι «ο εισαγγελέας έπρεπε να αξιοποιήσει και το τηλεοπτικό υλικό».
Ο υπουργός σημείωσε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της κρίσης αποδιοργανώθηκαν οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και σημείωσε παράλληλα ότι επί ΣΥΡΙΖΑ αδρανοποιήθηκαν οι υπηρεσίες.
«Από την Πατησίων και κάτω, μέχρι τον Κολωνό και το Μεταξουργείο είχε να εμφανιστεί όργανο του κράτους πολλά χρόνια» παρατήρησε συγκεκριμένα και επανέλαβε την πεποίθηση του να αντιμετωπιστεί το θέμα των καταλήψεων.
Ο Υπουργός προστασίας πέταξε και μια σπόντα, μιλώντας για επώνυμους και συγκεκριμένα το παιδί κάποιου επώνυμου που μπορεί να είναι στο μπαλκόνι, μάλιστα τόνισε ότι οι επώνυμοι επηρεάζουν έτσι ώστε να μην υπάρχουν συνέπειες σε τέτοιες περιπτώσεις.
Από την μία είναι ο ανώνυμος αστυνομικός που δέχεται τον τσιμεντόλιθο, συνέχισε να λέει υπογραμμίζοντας και πάλι το πρόβλημα που δημιουργείται όταν σε τέτοιες ενέργειες εμπλέκεται κάποιος επώνυμος.
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ...ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ..ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΝ ΕΤΟΣ 2020 ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ 401 ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ..ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή