Hmeromhnia

Baner

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Tel Anartisis

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ! ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ «ΣΑΚΚΟΥΣ» ΝΑ! Η ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΑΦΤΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ – ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ένας αδυσώπητος παρασκηνιακός πόλεμος λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες στο ζήτημα της Λιβύης. Από την μία η Ρωσία στηρίζει ξεκάθαρα τον Ερντογάν και από την άλλη, οι ΗΠΑ έβγαλαν δύο ανακοινώσεις με παραλήπτες την Άγκυρα και την Μόσχα.
Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ απαντώντας σε ερωτήσεις ελληνικών μέσων, ζήτησε ξεκάθαρα να αποχωρήσουν από την Λιβύη οι σύμμαχοι της Τουρκίας και να μην υπάρξει άλλη ξένη δύναμη στο έδαφός της.
Καλώντας τις ξένες χώρες που τροφοδότησαν τη σύγκρουση να αποσύρουν άμεσα τις δυνάμεις τους, ο εκπρόσωπος τόνισε ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Λιβύης.”
«Χώρες που παριστάνουν ότι υποστηρίζουν τη σταθερότητα της Λιβύης πρέπει να αποσύρουν αμέσως τις δυνάμεις τους, συμπεριλαμβανομένων των Ρώσων μισθοφόρων και των υποστηριζόμενων από την Τουρκία Σύρων, οι οποίοι έχουν επιδεινώσει σημαντικά τις ανθρωπιστικές συνθήκες», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα, αλλά βέβαια μόνο στα λόγια, χρειάζονται και πράξεις. Όλα αυτά την στιγμή που η Ελλάδα είναι απούσα από τις εξελίξεις, με την Γερμανία να μην υπολογίζει την Αθήνα στο Λιβυκό ζήτημα.
“Προκλητικό το μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης”
Ο Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ χαρακτήρισε «προκλητικό» και «αντιπαραγωγικό» το μνημόνιο κατανόησης που υπέγραψε η Τουρκία με την κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης. Και κυρίως αναγνώρισε ότι ισχυρισμοί της Τουρκίας αντίκεινται προς το διεθνές δίκαιο, το οποίο προβλέπει ότι τα νησιά έχουν ίδια δικαιώματα με τις ηπειρωτικές περιοχές όσον αφορά την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα.
Η Μόσχα απείλησε τον Χαφτάρ
Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα από τις διαπραγματεύσεις στην Μόσχα. Δημοσιογράφοι που έχουν πρόσβαση στην Ρωσική και στην Τουρκική κυβέρνηση, αναφέρουν πως αξιωματούχοι του Κρεμλίνου επισκέφθηκαν τον Χαφτάρ στο ξενοδοχείο και του ανέφεραν πως εάν άρουν την στήριξη στον LNA, τότε ο Χαφτάρ θα είναι ένα τίποτα στην Λιβύη και πως θα χάσει τον πόλεμο, μάλιστα πιστεύουν πως με την κίνηση που έκανε, δηλαδή να αποχωρήσει από την Μόσχα, οι αξιωματούχοι πιστεύουν πως τους ρεζίλεψε στην διεθνή κοινότητα.
A senior Turkish official: “Russians got angry at Haftar in Moscow and even went to his hotel [to talk to him]. They told him that he was nothing if they pull their support on the ground [in Libya]. They believe Haftar ridiculed them.”

Via @abdulkdir_selvi
39 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Μήνυμα LNA σε Αίγυπτο
Το επιτελείο του στρατηγού Χάφταρ, με ένα μήνυμα-βίντεο στο twitter, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο στρατιωτικής εμπλοκής της Αιγύπτου στην κρίση της Λιβύης.
“Το αιγυπτιακό κοινοβούλιο έδωσε την εξουσία στην αιγυπτιακή προεδρία να απαντήσει όπως νομίζει.Η Αίγυπτος δεν θα σταθεί αδρανής αν χρειαστεί, είναι έτοιμη να σταθεί στους αδελφούς της Λιβύης”, γράφει το μήνυμα που συνοδεύει το εντυπωσιακό βίντεο που δείχνει τις δυνατότητες των ΕΔ της Αιγύπτου.

After the Egyptian parliament gave the authority to the Egyptian presidency to respond as he sees fit will not stand idle if needed they are ready by their Libyan brothers.

We just need to ask.
62 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου