Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

O «Τοξοβόλος του Συντάγματος» ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ… ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΜΗ…».Με καλάσνικοφ, ούζι και πιστόλια

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο «ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ» ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ – Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ… ΒΟΣΚΟ ΣΤΗΝ ΤΙΡΥΝΘΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ
Ο Μιχαηλίδης(συλληφθείς) και οι δύο γυναίκες ήταν υπό παρακολούθηση από τα… Χριστούγεννα. Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής στο διάστημα αυτό διαπίστωσαν ότι κινούνταν στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκης αλλά και στην περιοχή της Πελοποννήσου διαπράτοντας ληστείες σε διάφορες πόλεις με κλεμμένα αυτοκίνητα τα οποία στη συνέχεια τα εγκατέλειπαν είτε τρακάροντάς τα είτε ρίχνοντάς τα σε γκρεμούς.
Τα όπλα που βρέθηκαν έχουν σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου αφενός να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και αφετέρου για να συλλεγούν δακτυλικά αποτυπώματα και δείγματα DNA.
O «Τοξοβόλος του Συντάγματος» είχε αποδράσει από τις φυλακές της Τίρυνθας τον περασμένο Ιούνιο. Μαζί του συνελήφθησαν δύο γυναίκες, ηλικίας 26 και 28 ετών.  Ο συλληφθείς είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ εξέτιε ποινή 13 ετών στις αγροτικές φυλακές, μετά την καταδίκη του, το 2015, για την ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη. Ο Μιχαηλίδης απέκτησε το προσωνύμιο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» από τον Φεβρουάριο του 2011: Τότε είχε σηκώσει το τόξο του για να ρίξει εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, στη διάρκεια επεισοδίων. Συνελήφθη, ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από τον ανακριτή. Είχε πει ότι το τόξο ήταν ψεύτικο και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να προκαλέσει οποιοδήποτε κίνδυνο.
Με καλάσνικοφ, ούζι και πιστόλια έτοιμα προς χρήση συνελήφθη ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος». 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου