Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΛΙΒΥΗ: ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ..ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΦΤΑΡ ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤


Τουρκικό πλοίο που μετέφερε όπλα τίναξαν στον αέρα πριν από λίγο στο λιμάνι της Τρίπολης οι δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ.
«Τουρκικό πλοίο που μετέφερε πυρομαχικά και όπλα με προέλευση από την Τουρκία, έγινε στόχος από τις δυνάμεις του Λιβυκού Εθνικού Στρατού στο λιμάνι της Τρίπολης» αναφέρει το Al Arabiya.
Το τουρκικό φορτηγό πλοίο ξεκίνησε από την Τουρκία και μετέφερε πολεμοφόδια.
Ο απεσταλμένος του ΟΗΕ στη Λιβύη, Γιασάν Σαλαμέ επιβεβαίωσε την επίθεση κατά του τουρκικού πλοίου με ρουκέτες, χωρίς να δώσει πρόσθετες πληροφορίες.
Ανταποκριτής του Reuters στην Τρίπολη, την οποία προσπαθούν να καταλάβουν οι δυνάμεις του Χαφτάρ, ανέφερε πως διέκρινε πυκνούς καπνούς από το λιμάνι, ενώ πηγές ανέφεραν πως έχει χτυπηθεί και μια αποθήκη.

Φήμες για σχέδιο απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία – Τι είπαν Τσελίκ και Μπατχσελί

Σοκάρουν οι πληροφορίες περί σχεδίου απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία.

«Η φήμη για το πραξικόπημα είναι αχαριστία προς τον λαό. Αν υπάρχουν κάποιοι που σχεδιάζουν πραξικόπημα και θέλουν να στρέψουν τα όπλα εναντίον του λαού να ξέρουν πως δεν θα πετύχουν αν δεν χύσουν το αίμα των 82 εκατομμυρίων Τούρκων!» δήλωσε ο Μπαχτσελί.

«Ο κρατικός μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα κι έχει αποδείξει πως είναι πιστός στη δημοκρατία» δήλωσε ο εκπρόσωπος του AKP Ομέρ Τσελίκ.

Πηγή ➤

1 σχόλιο: