Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ?? ΜΥΤΙΛΗΝΗ ! ! ΑΠΟΤΑΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ,,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Oι καταγγελίες από αναγνώστες και οι πληροφορίες για το θέμα αυτό από άλλες πηγές έρχονται σαν βροχή τις τελευταίες ώρες στο makeleio.gr.
Σας παρουσιάζουμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι στιγμής για το συγκλονιστικό αυτό θέμα και σας τις παρουσιάζουμε.
Διαβάστε καταρχήν τι καταγγέλει αναγνώστρια!
«Στρατιωτικός ΕΠΟΠ στην Μυτιλήνη που έχει κοινό λογαριασμό στο Facebook με την σύζυγό του, υποβιβάζεται στον βαθμό του Στρατιώτη και ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ επειδή ο εν λόγω λογαριασμός έγραφε ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ πράγμα που ενόχλησε ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ…ΝΗΣΙΟΥ, ο οποίος κατήγγειλε το γεγονός στις στρατιωτικές αρχές οι οποίες και προχώρησαν στα περαιτέρω.
Το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΑΣΔΕΝ με ψήφους 4 έναντι 1 κατά του εγκαλούμενου πρότεινε την ανωτέρω ποινή, επειδή έκρινε ότι «ο εγκαλούμενος προέβη σε αναρτήσεις του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο FΑCEBOOK (που διατηρεί από κοινού με τη σύζυγό του) οι οποίες υπερέβησαν το αντικειμενικά αναγκαίο μέτρο για να αποδοθεί το περιεχόμενο της σκέψης του συντάκτη τους προς άσκηση οξείας κριτικής και έθιξαν με βάναυσο τρόπο την ηθική και κοινωνική αξία του ανθρώπου. Παράλληλα με τις αναρτήσεις του προέβη σε βάναυσα ρατσιστικά σχόλια αλλά και σε ύβρεις σε πολιτειακούς θεσμούς…»
Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό είχε επίσης αποφανθεί κατά του εγκαλούμενου με ψήφους 3 έναντι 2.
Στη συνέχεια εκδόθηκε απόφαση του ΓΕΣ η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.»
Δείτε τώρα και τα έγγραφα που έχουμε συγκεντρώσει:
1 mesa
2 mesa
3 mesa
Όπως μας ανέφερε έγκυρη πηγή, πρόκειται για ένα άτομο που είναι απλός πατριώτης, καλό παιδί και σε καμία περίπτωση ακραίος όπως τον κατηγορούν.
Σύμφωνα και με τα έγγραφα που έφτασαν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, ο στρατιωτικός έχει κάνει αίτηση ακύρωσης της απόφασης και η οποία θα εκδικαστεί στις 12-03-2020. Η υπόθεση ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2019, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Ήδη το ινστιτούτο Ευνομία έχει κινηθεί για να προσφέρει οποιαδήποτε νομική στήριξη στον στρατιωτικό, αν και από όσο γνωρίζουμε διαθέτει ήδη γνωστό δικηγόρο που τον εκπροσωπεί και παρότι προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του αυτό δεν κατέστη δυνατό μέχρι την ώρα που γράφτηκε το κείμενο.
Το ρεπορτάζ τρέχει και θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου