Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Μπλόκο στους ιμάμηδες βάζει ο Μακρόν: Δεν μπορούμε να έχουμε τουρκικούς νόμους στη χώρα

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Την πρόθεσή του να καταργήσει το πρόγραμμα που επιτρέπει σε ξένες χώρες να αποστέλλουν ιμάμηδες και δασκάλους στη Γαλλία, ανακοίνωσε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν προκειμένου όπως είπε, να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος «διχασμού».

Σύμφωνα με τον Μακρόν, υπάρχουν 300 ιμάμηδες που στέλνονται στη Γαλλία κάθε χρόνο. Οι αφίξεις του 2020 θα είναι οι τελευταίες διεμήνυσε ο Μακρόν.

«Η Τουρκία μπορεί να κάνει την επιλογή να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με εμάς ή όχι, αλλά δεν θα επιτρέψω σε οποιαδήποτε ξένη χώρα να τροφοδοτεί θρησκευτικές ή πολιτισμικές αποσχιστικές τάσεις στο έδαφος της Γαλλική δημοκρατίας. Δεν μπορούμε να έχουμε τους νόμους της Τουρκίας στο έδαφος της Γαλλίας» τόνισε ο Εμάνουελ Μακρόν.

Μετά τις δηλώσεις Μακρόν, ο εκπρόσωπος της τουρκικής Βουλής έκανε λόγο για «ισλαμοφοβικές» δηλώσεις. «Οι δηλώσεις του Μακρόν σχετικά με τον αγώνα κατά του ισλαμικού αυτονομισμού είναι παράδειγμα σκληρής ισλομοφοβίας», έγραψε στο twitter o Μουστάφα Σεντόπ. «Η Γαλλία θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσει το ρατσιστικό και εγκληματικό παρελθόν της , αντί να εφεύρει έναν φανταστικό εχθρό όπως τον ‘ισλαμιστικό αυτονομισμό’», πρόσθεσε.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου