Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Νέα τουρκική πρόκληση στο Καστελόριζο: Ακταιωρός συνόδευσε μετανάστες στη νησίδα Στρογγύλη!



Police-Voice blog ➤
Ακόμη μία ημέρα έντασης στο Αιγαίο με τους Τούρκους παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης βρίσκονται σε εξέλιξη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας να συνεχίζουν τις προκλήσεις.

Αυτή την φορά, σύμφωνα με την Καθημερινή,  σε προσπάθεια δημιουργίας τετελεσμένων στη νησίδα Στρογγύλη του συμπλέγματος του Καστελόριζου, το πρωί λέμβος με 20 πρόσφυγες και μετανάστες κατευθύνθηκε στη νησίδα Στρογγύλη, συνοδεία, μάλιστα, σκάφους της Τουρκικής Ακτοφυλακής!

Σύμφωνα με τα όσα είπαν από το υπουργείο Ναυτιλίας, στη νησίδα κατέπλευσε σκάφος του Λιμενικού το οποίο παρέλαβε τους αλλοδαπούς για να τους μεταφέρει στο Καστελόριζο.

Καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης τουρκική ακταιωρός, παρακολουθούσε από απόσταση  χωρίς όμως όπως επισημαίνουν πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας να παρενοχλήσουν τα ελληνικά σκάφη που είχαν σπεύσει στην περιοχή.

Η επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης ολοκληρώθηκε δίχως περαιτέρω προβλήματα και οι πρόσφυγες και μετανάστες μεταφέρθηκαν από τις Ελληνικές αρχές στο Καστελόριζο.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου