Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Άφαντοι οι γονείς της 7χρονης που τραυματίστηκε στο πόδι από όπλο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤Καλά στην υγεία του είναι το 7χρονο κοριτσάκι που διακομίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Παίδων, τραυματισμένο από σφαίρα στο δεξί της πόδι.

Το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα και τη θεία της, οι οποίες μετά εξαφανίστηκαν, ενώ άφαντος από την πρώτη στιγμή είναι και ο πατέρας της μικρής.

Ο παππούς του κοριτσιού ισχυρίστηκε ότι η εγγονή του παίζοντας με τον αδελφό της βρήκε στο δρόμο ένα μπρελόκ - όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε

Κοριτσάκι επτά ετών διακομίστηκε τραυματισμένο από σφαίρα στο πόδι στο Νοσοκομείο Παίδων, χθες (Σάββατο 4 Απριλίου). Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο παππούς του παιδιού υποστήριξε ότι η εγγονή του παίζοντας μαζί με τον 5χρονο αδελφό της στην περιοχή των Λιοσίων, βρήκαν στο δρόμο ένα μπρελόκ - όπλο το οποίο σε κάποια στιγμή εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε την επτάχρονη στο πόδι.

Πάντως από την εξέταση της βολίδας, προέκυψε ότι πρόκειται για όπλο μικρού διαμετρήματος και δεν αποκλείεται να επρόκειτο για ένα από τα λεγόμενα «συγκεκαλυμμένα όπλα», όπως το όπλο – στυλό.

Η αστυνομία αναζητά τους γονείς του παιδιού, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Σημειώνεται, ότι προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου