Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΥΡΙΣΕ “ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ” ΤΟ “ΒΑΤΕΡΛΩ”

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σύμφωνα με πληροφορίες  στην Τουρκία: 1.000 Στρατοχωροφύλακες διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό – Στο τουρκικό στράτευμα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με νοσούντες
Σοβαρό πρόβλημα μάλιστα ακόμα και στους λόχους που βρίσκονται στην δήθεν ζώνη ασφαλείας, που δημιούργησε ο Ερντογάν στο εσωτερικό της Συρίας.
 Κάποιες αναφορές που έχουν στα χέρια τους Έλληνες αρμόδιοι, κάνουν λόγο για μεταφορά μεγάλων στρατιωτικών δυνάμεων της Τουρκίας, από την ζώνη ασφαλείας στην Συρία στο εσωτερικό της χώρας για νοσηλεία, καθώς παρουσιάζουν έντονα συμπτώματα κορονοϊού. Αυτό βέβαια σημαίνει αποδυνάμωση του στρατεύματος που βρίσκεται στο εσωτερικό της Συρίας, καθώς δεν φαίνεται οι Τούρκοι στρατιώτες που αποχώρησαν να αναπληρώνονται από νέες μονάδες στρατιωτικών.
Όπως όλα δείχνουν και με την εξέλιξη που έχει πλέον η πανδημία στην γειτονική χώρα, αλλά και την δυσαρέσκεια που έχουν προκαλέσει στον πληθυσμό οι κινήσεις του Ερντογάν σε σχέση με την καθυστερημένη αντιμετώπιση της, είναι δυνατόν να αποτελέσει το «Βατερλό του Σουλτάνου».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου