Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

ΤΡΑΜΠ! “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Η ANTIFA” – ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ “ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ”

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στο twitter ότι πρόκειται να χαρακτηρίσει «τρομοκρατική», την οργάνωση ANTIFA. Πρόκειται για την οργάνωση που υποκινεί τις διαδηλώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, στις μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ, ανέφερε στο δελτίο του OPEN TV ο Μιχάλης Ιγνατίου, συμπληρώνοντας, «είναι πολύ μεγάλη και πολύ σοβαρή εξέλιξη». «Η κατάσταση δεν είναι υπό έλεγχο, η αποψινή νύχτα θα δείξει αν οι δυο πλευρές, -οι Αρχές και οι οργανωμένοι διαδηλωτές-, θα συνεχίσουν τις άνευ προηγουμένου συγκρούσεις στο αμερικανικό έδαφος. Οι διαμαρτυρίες σαρώνουν την χώρα και οι Αρχές προβληματίζονται πως θα τις σταματήσουν».
κατάλογος
Σύμφωνα με τον Μιχάλη Ιγνατίου, αν συνεχιστεί το χάος στους δρόμους των πόλεων, ο Ντόναλντ Τραμπ, θα μπορούσε να κινητοποιήσει ακόμα και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Μάλιστα, «ήδη έχουν γίνει σχεδιασμοί από τον υπουργό Άμυνας αλλά και Στρατηγούς». Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, είναι χαρακτηριστικό πως ο ΣύμβουλοW Εθνικής Ασφάλειας του Αμερικανού προέδρου, είπε ότι αν κριθεί απαραίτητο «έχουμε περισσότερα στρατιωτικά μέσα, που μπορούμε να αναπτύξουμε».
Από την άλλη πλευρά ο υπουργός Δικαιοσύνης, κατηγόρησε για τα επεισόδια τους «επικίνδυνου αναρχικούς» και η γραμμή του Λευκού Οίκου είναι να αμφισβητηθούν τα κίνητρά τους. «Είναι φρικτή και μόνο η σκέψη, ότι ο Τραμπ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τους στρατιώτες εναντίον των διαδηλωτών», συμπλήρωσε ο ανταποκριτής του Εθνους και του OPEN.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου