Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Χαμόγελο του παιδιού: Εξαφάνιση 15χ ρονης από τα Σπάτα Η Αντωνία Π. έχει ύψος 1.50 μ. Επίσης, έχει μαύρα μαλλιά και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρη μπλούζα.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ανακοίνωση για εξαφάνιση ενός ακόμα παιδιού εξέδωσε το “Χαμόγελο του παιδιού”. Το κορίτσι εξαφανίστηκε από τα Σπάτα στις 20 Ιουλίου, αλλά το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε χθες.
Η Αντωνία Π. 15 ετών έχει ύψος 1.50 μ. Επίσης, έχει μαύρα μαλλιά και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε  άσπρη μπλούζα.
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο Παιδιού: Στις 20/07/2020 και ώρα 16:00, εξαφανίστηκε από τα Σπάτα Αττικής, η Αντωνία Π., 15 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε χθες για την εξαφάνισης της Αντωνίας Π. και προχώρησε σήμερα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν αιτήματος του συγγενικού της περιβάλλοντος. Η Αντωνία Π. έχει ύψος 1.50 μ. και κανονικό βάρος. Έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρη μπλούζα και γκρι σορτσάκι.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης
«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Eξαφανίσεις 116000»
e mail: 116000@hamogelo.gr”
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου