Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

36χρονος, Εβαζε την… μάσκα και έκανε ληστείες! Τον συνέλαβαν οι αρχές

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχειρήσης, συνελήφθη 36χρονος, καθώς εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία που φέρεται να έκανε χθες το μεσημέρι, σε σούπερ μάρκετ στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Φέρεται να έχει κάνει άλλες 8 ληστείες στο διάστημα από 27 Ιανουαρίου έως και 31 Ιουλίου και συγκεκριμένα:
• 4 ληστείες σε super market περιοχών της Βοιωτίας (δύο στο Δήλεσι και από μία σε Σχηματάρι και Οινόφυτα),
• 3 ληστείες σε super market περιοχών της Παραλίας Αυλίδας Ευβοίας, καθώς και
• 1 ληστεία σε αρτοποιείο, στο Δήλεσι Βοιωτίας.
Ο άνδρας φέρεται να ξεκίνησε τη δράση του τον περασμένο Ιανουάριο, χρησιμοποιώντας για κάλυψη των χαρακτηριστικών του προσώπου του, κράνος μοτοσυκλέτας. Στην περίοδο του lockdown σταμάτησε τη δράση του και επανήρθε δριμύτερος στη συνέχεια με τέσσερις ληστείες, στις οποίες φρόντισε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του με την υποχρεωτική χειρουργική μάσκα και επιπλέον με ένα τζόκεϊ!
Πάντα χτυπούσε με την απειλή πιστολιού, ενώ η λεία του υπολογίζεται άνω των 9.000 ευρώ. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στην Αθήνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Πιστόλι τύπου replica, προστατευτικό κράνος μοτοσικλέτας και καπέλο τύπου τζόκεϊ, ρούχα και παπούτσια, που φέρεται να φορούσε στις ληστείες.
Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 36χρονος έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών αλλά και για διάπραξη κλοπής.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου