Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

ΛΙΒΑΝΟΣ : IΣΧΥΡΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΒΗΡΥΤΟΥ – ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ισχυρές εκρήξεις στο λιμάνι της Βηρυτού και σύμφωνα με μια πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας, υπάρχουν “δεκάδες τραυματίες”. Προς το παρόν δεν είναι βέβαιο αν οι εκρήξεις προήλθαν από αποθήκη εκρηκτικών ή από αποθήκη πυροτεχνημάτων.
Λίγο νωρίτερα, το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε ότι ακούστηκαν δύο εκρήξεις και πάνω από την πρωτεύουσα του Λιβάνου υψώνεται ένα πυκνό νέφος καπνού. Οι βιτρίνες πολλών καταστημάτων και τα τζάμια κατοικιών έσπασαν.
Το υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε ότι υπάρχει «πολύ μεγάλος αριθμός τραυματιών» και εκτεταμένες υλικές ζημιές, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι LBC TV.
Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται λιβανέζικα μέσα, άνθρωποι βρίσκονται παγιδευμένοι κάτω από τα συντρίμμια και πολλοί έχουν τραυματιστεί. Το υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε ότι υπάρχει «πολύ μεγάλος αριθμός τραυματιών»
Σύμφωνα με το λιβανέζικο πρακτορείο ειδήσεων, όπως μεταδίδει το CNN, η έκρηξη πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη με βαρελότα κοντά στο λιμάνι. Η ανταποκρίτρια του France 24 Leila Molana-Allen ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όλα είναι «καλυμμένα με αίμα και σπασμένα γυαλιά».
Υπάρχουν μαρτυρίες ότι οι εκρήξεις είχαν τόσο μεγάλη ισχύ που ακούστηκαν ακόμα και στη Κύπρο..
Δείτε τα πρώτα βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης :
Δείτε  σε ζωντανή σύνδεση τι συμβαίνει στην περιοχή αυτή την ώρα :
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου